Matusalem Classico 10 Anos 40% 0,7l
Prémiový kubánsky rum, ktorý bol vytvorený v roku 1872. Veľmi kvalitný rum, vyrábaný trojstupňovou destiláciou. Zreje v dubových sudoch. Názov je odvodený zo španielskeho príslovia a naznačuje, že destilát je taký starý ako biblická postava Matuzalem.
Má jednu z najlepších kvalít, veľmi starú históriu. Matusalem Clasico je stredne plný, zlatý a vyrába sa metódou Solera (unikátne miešanie rôzne starých rumov) počas 10-tich rokov. Má exotickú a silnú chuť, s tónmi vanilky.
Podobné produkty

Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...

Rum sa na ostrove Grenada, ktorá je vďaka významnej produkcii prezývaný Ostrov korenia, vyrába už od roku 1785. Six Saints je ale prvý a jediný rum, ktorý je z tohto malého...

Coruba rum je jeden z najdlhšie dozrievajúcich rumov v dubových sudoch. Zreje neuveriteľných dvanásť rokov, čo mu pridáva žlto-zlatú farbu. Tento jamajský rum získal zlatú...

Značka rumov Zafra dostala meno podľa španielskeho slova označujúceho zber cukrovej trstiny. 21 ročný Master Reserve je luxusný panamský rum zrejúci minimálne 21 rokov v sudoch...

Je charakteristký krásnou jantárovou farbou, drevitou arómou s vôňou pomarančov. V chuti môžete cítiť vanilku, marcipán, vyzreté ovocie, najmä pomaranče a na záver štipku...

Santiago de Cuba Extra Aejo 20 Aos bol vytvorený v roku 2000 ako pocta mestu Santiago pri príležitosti 485. výročia jeho založenia. Jedná sa o rum tej najvyššej kvality, ktorý...

Plantation White je ostrý, chutný biely rum vyrobený zmiešaním destilátu vyrobeného na Jamajke, Trinidade a Barbadose. Rumy z Trinidadu zrejú po dobu 2 -3 roky, rum z Barbadosu...

Bacardi Spiced je rumový nápoj, ktorý je vyrábaný z vybranej zmesi rumov. Táto zmes zrela v pálených sudoch z amerického dubu. Vyniká korenistou chuťou, jemnými vanilkovými...

Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...