Zacapa 23 Solera Gran Reserva 40% 1 l (kartón)
Ron Zacapa Centenario 23 bol prvýkrát vyrobený v roku 1976 na oslavu 100. výročia guatemalského mesta Zacapa. Je to rum vyrobený zo surového medu z cukrovej trstiny pestovaného na panstve Zacapa vysoko v kopcoch Guatemaly, extrahovaného z prvého lisovania šťavy z cukrovej trstiny.Po destilácii rum zrie v sudoch metódou „solera“ zo série sudov po bourbone, Oloroso sherry a Pedro Ximenez sherry.
Podobné produkty

Ako všetky rumy ktoré pochadzajú z Kuby, sa aj Santisima Trinidada vyrába z čistej cukrovej trstiny. Ale oproti ostatným Kubánskym rumom,má Santisima výrazne jemnejšiu a hladšiu...

Havana Club Aňejo 15 Aňos Gran Reserva je veľmi vzácny pätnásťročný rum, ktorý vznikol starostlivým výberom najlepších zrejúcich kubánskych rumov. Za svoje mimoriadne chuťové...

Krásny trinidadský rum z liehovaru založeného v roku 1824. Rebellion Rum je obzvlášť jemný blend autentických karibských rumov, ktorý svojou chuťou vychádza z tradície...

Zmesový rum vyrobený v Paname. Ron Abuelo Centuria zreje v sudoch od whisky Jack Daniel's metódou solera. Niektoré rumy majú až 30 rokov a chuť je prekvapujúco bohatá a silná....

BACARDÍ Carta Oro sa vyznačuje bohatou paletou chutí a zlatou farbou, za ktoré vďačí zreniu v dubových sudoch a filtráciou cez tajnú zmes dreveného uhlia. Vôňou vanilky,...

Zažite odvážne spojenie prémiového rumu a moderného umenia s exkluzívnou edíciou Dictador Game Changer. Majstrovské dielo, ktoré navrhol svetoznámy umelec Richard Orlinski –...

Cachaça je v Brazílii mimoriadne obľúbený nápoj a pomaly začína robiť dobrý dojem aj inde. Pitú Cachaça pochádza zo štátu Pernambuco v severovýchodnej Brazílii. Vyrába sa z...