Whitley Neill Lemongrass & Ginger 43% 0,7l
Výrazné citrusy naplnené esenciou citrónovej trávy, ktorú sprevádza hrejivá chuť zázvoru.
Vo všetkých ôsmich generáciách rodiny Whitley Neill sa objavuje chuť na dobrodružstvo a objavovanie. Nemalo by teda byť žiadnym prekvapením, že na prelome storočia sa Frederick Neill ocitol na ceste po Ázii, kde objavil voňavú citrusovú trávu naplnenú citrusovými plodmi. Citrónová tráva, obľúbená ingrediencia v miestnych lahôdkach, bola zmiešaná s hrejivým zázvorom a radom exotických bylín a korenín, čo dáva Whitley Neill Lemongrass & Ginger Gin jeho výraznú, voňavú a citrusovú chuť.
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
Kategória: | Ochutený Gin |
---|---|
Hmotnosť: | 2 kg |
EAN: | 5011166057109 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Podobné produkty

Gin vyrobený z anglického zrna najvyššej kvality. Tento gin najprv podstúpi tri samostatné procesy destilácie. Cubical mango je jemný a komplexný gin vďaka rovnováhe medzi...

Gin22 je ručne vyrábaný gin, destilovaný v malých šaržiach v srdci Európy, v Prahe.Starostlivo vybrané najkvalitnejšie tradičné Botanicals s výberom miestnych surovín dávajú...

Je extrémne jemný, komplexný a osviežujúci s veľmi ľahkými tónmi špeciálne vyberaných bylín, korenín a ovocia.

slávte s Mare 10. výročie uvedenia tohto superprémiového ginu špeciálnou edíciou Capri. Toto limitované vydanie je venované talianskemu ostrovu Capri, vyniká citrusovou arómou...

Hayman's Old Tom Gin sa pripravuje podľa tradičnej rodinnej receptúry z roku 1870. Tento gin má intenzívnu bylinnú chuť so sladkastým podtónom. Vďaka tomu má okrúhlejšiu chuť a...

Canaïma je juhoamerický gin, ktorý sa vyznačuje ostrejšou chuťou. Ingrediencie používané pri jeho výrobe pochádzajú priamo z amazonského dažďového pralesa. Jeho chuť je tvorená...

Svetovo prvý paradajkový Gin. Produkovaný v Dutch VOC Gin Kampen destilérii Holandsku v malom rybárskom mestečku Bruinesse. Jeho receptúra bola vytvorená Leonom Meijerom a...

Beefeater sa aj dnes destiluje podľa pôvodnej metódy a podľa pôvodnej receptúry. Deväť bylín sa maceruje v obilnom destiláte a až potom prebieha destilácia. Výsledkom je...