Mombacho 12YO 40% 0,7l (čistá fľaša)
Mombacho 12 ročný rum bol pomenovaný podľa sopky Mombacho, ktorá je v blízkosti paliarne na brehu jazera Nikaragua. Pred stáčaním do fliaš zreje 12 rokov v sudoch vyrobených z amerického bieleho duba. Dlhé zretie v tropickom podnebí Nikaragui zvyšuje jemný charakter rumu, ale nijak zvlášť výrazne. Jeho vôňa je jemná, ale intenzivna.Chuť je príjemne sladká a harmonická. Stopy medu, sladkého drievka, karamelu a tabaku.
Súvisiaci tovar
Dominikánsky rum Kirk and Sweeney Gran Reserva Superior má zvláštne očarujúcu hlbokú jantárovo-medenú farbu. Zvodná vôňa tohto rumu vyniká tónmi sušeného ovocia, opaľovaného...
Rum Santos Dumont XO Gewürztraminer sa vyrába výhradne len v malých dávkach a každá fľaša je individuálne očíslovaná.
Rum Zapatera Reserva Vintage 1996 je ročníkový rum pochádzajúci z Nikaragui, ktorý bol destilovaný v roku 1996. Dozrieva v malých dubových sudoch s objemom 200 L, vďaka čomu si...
Brazílčan Alberto Santos Dumont bol bohatý muž žijúci v Paríži na prelome minulého storočia – bol známy ako mecenáš, filantrop a priekopník v letectve. Vždy posúval hranice –...
Podobné produkty
Jeho čierno-zlatá etiketa znázorňuje abstraktný obraz nikaragujskej sopky, zatiaľ čo rum akoby plával vo fľaši, ktorá sa zahráva s ostrými zošikmenými hranami ťažkej základne z...
Špeciálne plnenie rumu z legendárnej barbadoskej destilérie Foursquare. 16 rokov v sude a celkový počet fliaš iba 238 robia z tohto rumu skutočnú vzácnosť! Nobilis Rum No. 23...
Je to zmes najlepších rumov z ich produkcie. Je považovaný za jeden z najcennejších rumov na svete a skutočný symbol Venezuely. Blend rumov vo veku do 4 rokov, zrejúcich v...
Tento lahodný rum značky Dictador, zrejúci systémom Solera, sa vyrába v Kolumbii. Dozrieva medzi 8 až 14 rokom, s priemerným vekom zrenia 12 rokov. Rum sa riedi na silu fľaše...
Unikátna zmes, ktorá zrela tridsať rokov systémom Solera ponúka dokonalú súhru chuti, vône a farby. Nie nadarmo sa mu hovorí umelecké dielo medzi rumami. Liehovar Centenario...
Tento jedinečný Filipínsky rum sa vyrába z cukrovej trstiny, ktorá rastie na hore Mt. Kanlaon. Zreje v dubových sudoch po dobu siedmych rokov. Vyznačuje sa jantárovou farbou a...
