Marzadro Grappa La Trentina Morbida 41% 0,7 l
Grappa vyrobená zo zmesi výliskov odrôd Moscato, Chardonnay a Gewürztraminer.
Destilát potom zreje niekoľko mesiacov v sudoch predtým používaných pre starnutie Le Diciotto Lune Stravecchia k dosiahnutiu ešte väčšej jemnosti a zamatovosti.
Podobné produkty

Lahodná zamatová chuť doprevádzaná nádychom medu, je charakteristickým znakom našej jablkovice, vyrobenej z jednej z najstarších odrôd – Jonathan.


Jablkový destilát, vyrábaný klasickou normandskou metódou, zreje po dobu troch rokov v dubových sudoch. Disponuje achátovou farbou s bronzovými odleskami. Má živú a ovocnú vôňu...

Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. BVD malinovica...

Rovnako ako pri bielej slivovici, výroba začína trojstupňovou destiláciou vyzretého slivkového kvasu. Vzniknutý destilát je však uložený na zrenie do dubových drevených sudov....

Pisco Capel Moai Statue je vyrábaný zo zmesi 30% hrozno Muscat a 70% hrozno Pedro Jimenez a Torontel. Vylisovaná šťava z ručne vybraného hrozna je fermentovaná a pomaly...

Základné zložky našej destilovanej borovičky tvoria tri druhy destilátov: obilný destilát, ovocný destilát a borievkový destilát.

Prvotriedna hruškovica z ovocia z južných Čiech. Jednotlivé odrody hrušiek sú starostlivo vyberané a miešané na dosiahnutie výnimočnej a vyváženej chuti. Vďaka unikátnej...

Všetko ovocie, z ktorého sa pripravuje kvas pochádza z vlastných EKO sadov. Šancu má iba zdravé a zrelé ovocie. Kvasenie prebieha po dobu min. 60 dní. Slivovica po destilácia...

Destilát zo sliviek sa vyznačuje svojou typickou, jemne sladkou, korenistou arómou s odtieňom mandle, ktorá vychádza z chuti jadierka kôstky. Odporúčame podávať ku korenenému...

Lahodná zamatová chuť doprevádzaná nádychom medu, je charakteristickým znakom našej jablkovice, vyrobenej z jednej z najstarších odrôd – Jonathan.


Jablkový destilát, vyrábaný klasickou normandskou metódou, zreje po dobu troch rokov v dubových sudoch. Disponuje achátovou farbou s bronzovými odleskami. Má živú a ovocnú vôňu...

Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. BVD malinovica...

Rovnako ako pri bielej slivovici, výroba začína trojstupňovou destiláciou vyzretého slivkového kvasu. Vzniknutý destilát je však uložený na zrenie do dubových drevených sudov....

Pisco Capel Moai Statue je vyrábaný zo zmesi 30% hrozno Muscat a 70% hrozno Pedro Jimenez a Torontel. Vylisovaná šťava z ručne vybraného hrozna je fermentovaná a pomaly...