Liehovar Rhumerie Chamarel je známy výrobou jedného z najlepších rumov na ostrove Maurícius. Ako mladší liehovar na ostrove (otvorený v roku 2008) sa rumy francúzskeho štýlu vyrábajú zo šťavy z cukrovej trstiny. Cukrová trstina použitá na výrobu pochádza z vlastného pestovania pálenice.
Zrenie prebieha 8 rokov v čerstvých francúzskych dubových sudoch, ako aj sudoch po červenom víne a bývalých sudoch po koňaku. Na dosiahnutie tejto špeciálnej chuti je potom dokončenie v oloroso sherry a sudoch po whisky.
- Rok destilácie: 2014
- Rok fľaškovania: 2022
z Batch N°5 bolo vyrobených 8429 fliaš.
- Farba: tmavo zlatá
- Vôňa: sušené ovocie, obilniny, korenisté tóny
- Chuť: Úžasne komplexná, sušené ovocie, obilniny, korenie a drevo
Dodatočné parametre
Kategória: | Tmavý rum |
---|---|
Hmotnosť: | 2 kg |
EAN: | 3432370002372 |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Podobné produkty

Osemročné Bacardi je určené pre skúsených labužníkov s citlivým ústnym podnebím, možete si ho vychutnať čisté alebo s ľadom, ideálne je doladiť chuť najkvalitnejšou cigarou;...

Coruba rum je jeden z najdlhšie dozrievajúcich rumov v dubových sudoch. Zreje neuveriteľných dvanásť rokov, čo mu pridáva žlto-zlatú farbu. Tento jamajský rum získal zlatú...

Bumbu XO je prémiový rum z Panamy, z liehovaru, ktorý má viac ako 120 ročnú tradíciu. Vyrába sa z cukrovej melasy. Zreje v malých súdkoch z amerického bieleho dubu, po dobu až...

Tento rum zreje 5 až 15 rokov v unikátnej verzii systému solera, ktorý kombinuje nevypálené a vypálené sudy po americkej whiskey, sudy, kde predtým zrelo sherry, a sudy, v...

Bumbu rum, ktorý prišiel na slovenský trh iba nedávno je vytvorený z tých najlepších ingrediencií, aké môže Karibik ponúknuť. Jeho história siaha až do obdobia 16. a 17....

Pred niekoľkými rokmi na festivale rumu 1423 mali klienta, ktorý ochutnal Companero Elixir Orange a Companero Extra Anejo, po ochutnaní oboch vzal 2 poháre a nalial ich spolu,...

Botran Añejo 12 je výborný dvanásťročný rum z Guatemaly. Vyrába sa zo šťavy cukrovej trstiny destiláciou. Zreje vo vypálených sudoch z amerického bieleho dubu po bourbonu...