El Brujo Panama 8YO 40% 0,7 l (tuba)
El Brujo predstavuje majstrovskú zmes výrobného tajomstva a temného umenia, ktoré spolu vytvárajú mocnú receptúru tohto svetového rumu. Rum stimuluje chuťové bunky znalca takým spôsobom, že nie je jednoznačne možné určiť, čo tento rum robí tak chutným a úplne jedinečným.
Súvisiaci tovar
Malteco Reserva Del Fundador 20 Aňos je najstarším produktom značky Malteco. Tento nápoj je luxusnou zmesou skladajúcou sa zo starostlivo vybraných až dvadsať ročných rumov...
Starnutie získava chuť jemne sladkastú s mierne pretrvávajúcou horkosťou. Ideálne je tento rum piť čistý. Perfektne chutí s čiernou kávou a cigarou. Vzhľad: krásny, oslňujúci...
Mombacho 12 ročný rum bol pomenovaný podľa sopky Mombacho, ktorá je v blízkosti paliarne na brehu jazera Nikaragua. Pred stáčaním do fliaš zreje 12 rokov v sudoch vyrobených z...
Malteco Reserva Maya 15 ročný je ľahko nasladlý, veľmi jemný rum. V jeho chuti vyniká prirodzená jemne korenistá nasladlosť škorice, vanilky a tmavej čokolády. Malteco je...
Santa Teresa 1796 je tmavý jednodruhový rum z Venezuely, zmes solera, ktorý zreje až 35 rokov.
Myers´s Original je tmavý rum, hlboko mahagónový rum. Mieša sa z 9-tich vybraných jamajských rumov, vyrábaných kotlíkovou destiláciou. Zreje 2 až 4 roky v sudoch z...
Ophyum 23 ročný rum je majstrovským dielom majstra blendera. Je to zmes niekoľkých rumov, harmonicky zladených a chuťovo výnimočných. Rum sa vyrába zo šťavy cukrovej trstiny v...
Rum Nation 8 Y.O. Barbados sa vyrába z melasy cukrovej trstiny a po destilácii je miešaný v rôznom pomere aby sa dosiahol jedinečný ovocný profil....
Podobné produkty
Pôvodom zo Santiaga na Kube, je výnimočný rum, ktorý dozrieval 12 rokov v pivniciach Santiago De Cuba. Bohatá vôňa tmavej čokolády, vanilkového lusku a dubových tónov s dlhým...
Prírodný mexický biely rum Paranubes Oaxaca pochádza pochádza z pohoria Sierra Mazateca v meste Oaxaca. Vyrába sa divokou fermentáciou čerstvej šťavy z cukrovej...
Zafra znamená v preklade zber cukrovej trstiny. Cukrová trstina pochádzajúca z Panamy sa zbiera ručne a z nej získaná melasa sa destiluje v kolonovom destilačnom zariadení....
