Companero Gran Reserva MINI 40% 0,05L
Compañero Gran Reserva je ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú cestu od sladších ku nedosladzovaným rumom. Obsahuje rumy z Trinidadu a Jamajky, ktoré spolu vytvárajú dokonale harmonický blend.
V blende nájdete rum pochádzajúci z Jamajky vyrobený v tradičných medených kotloch. Ten dodáva blendu intenzívnosť a zaujímavé ovocné chute. Druhá zložka, trinidadský rum, bol zase vyrobený stĺpovou destiláciou, ktorá produkuje jemnejšie a uhladenejšie rumy. Po spojení sa v blende prejavia tie najlepšie stránky každého z nich a vytvoria nesmierne chutné partnerstvo.
Chuť a vôňa: Kombinácia silného a intenzívneho jamajského rumu s hladkosťou a elegantnosťou Trinidadu. Santalové drevo a tabak tomuto rumu dodávajú pikantnú vôňu, zatiaľ čo tóny flambovaného banánu a čokolády vyvažujú chuť.
Dodatočné parametre
Kategória: | Rum |
---|---|
Hmotnosť: | 0.08 kg |
EAN: | 5712718000658 |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Podobné produkty

Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...

Bumbu XO je prémiový rum z Panamy, z liehovaru, ktorý má viac ako 120 ročnú tradíciu. Vyrába sa z cukrovej melasy. Zreje v malých súdkoch z amerického bieleho dubu, po dobu až...

Tri skvelé miniatúrne fľašky rumu z radu Compañero od 1423 – degustačný set, pre každého fanúšika rumu!

Barbadoský rum Doorly's XO vzniká pod vedením mastera distillera Richarda Seale-a, ktorý je zároveň majiteľom destilérky. Rumy v tomto blende majú najmenej 6 rokov a záverečné...

Zažite odvážne spojenie prémiového rumu a moderného umenia s exkluzívnou edíciou Dictador Game Changer. Majstrovské dielo, ktoré navrhol svetoznámy umelec Richard Orlinski –...

Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...

Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...