Sir Edmond Gin 40% 0,7l
Sir Edmond je prémiový holandský gin s veľmi výraznou chuťou vanilky.
Je vyrobený z bourbon vanilky, ktorá pochádza z ostrova Réunion, borievky z Macedónska, koreňa angeliky z Grónska,
kardamómu z Guatemaly, zázvoru z Nigérie a škorice z Číny.
Ide o skutočne prvotriedne ingrediencie, ktoré vytvorili dokonalý gin s fantastickou chuťou.
Farba: krištáľová, číra
Vôňa: vanilka, kardamóm, citrusy, korenie, borievky
Chuť: výrazná, vanilka, ovocie, korenie, škorica, sladké drievko
Záver: stredne dlhý, vanilka, borievky, drevo, korenie, zázvor
Dodatočné parametre
| Kategória: | London Dry Gin |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Podobné produkty
Leonard J. Russell založil firmu v roku 1933 a v roku 1963 získala jeho rodina liehovar Ian Macloed, kde sa dnes vyrába gin Kensington. Original belgický dry gin je jemný...
Beefeater Blood orange je svieža novinka , ktorá dopĺňa ponuku ginov značky Beefeater. Voľba krvavých pomarančov má svoje historické opodstatnenie. Už v roku 1876 vyrobil James...
Larios Rosé Gin má krásne ružové sfarbenie a ovocnú chuť vďaka čerstvým jahodám. Larios je jednou z najpopulárnejších značiek ginov vo svojej domovskej krajine, Španielsku....
Remeselný Gin JUNE gin Poiré bol destilovaný, ochutený a remeselne vyrobený vo Francúzsku z pôvodného G´Vine ginu, nekonvenčného ginu vyrobeného z hrozna. JUNE nastavuje nový...
Slovenský pôvod Legenda hovorí, že termálne pramene v okolí Trenčianskych Teplíc, objavil pastier, ktorý sa vydal hľadať zatúlanú ovečku. Názov ginu preto dômyselne ukrýva...
Double Yuzu Gin sa destiluje v liehovare Akita v prefektúre Akita v Japonsku na ostrove Honšú. Prefektúra Akita sa nachádza na pobreží Japonského mora a rozprestiera sa východne...
Vonia po čerstvých jahodách, ktoré sú cítiť tiež v chuti a perfektne dopĺňajú horkastú chuť rastlinných zložiek, tzv. botanicals. Svieže tóny citrusových plodov potom pomáhajú...
Je vyrábaný lúhovaním tých najlepších trniek v gine. Trnkový Gin bol obľúbeným nápojom už od 19. storočia a bol používaný ako medicína na podporu trávenia, ale aj na zahriatie...
