Nakúpte Set Secreto Mistico + Diplomatico 12Yo za zvýhodnenú cenu.
Súvisiaci tovar

Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...

Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...

Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...

Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...
Podobné produkty

Coruba Jamaica Rum je rum, ktorý so sebou prináša silnú ovocnú chuť. Tento rum je veľmi zvláštny vďaka svojmu vysokému obsahu alkoholu, čo je 74%. Vôňa Coruba Jamaica Rumu stúpa...

Lahodná kombinácia dominikánskeho rumu (7 rokov zrenia systémom solera) a prírodného extraktu z najvzácnejších kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá tvorí len 3-5% svetovej...

Čierna edícia rumu od A. H. Riise Non Plus Ultra patrí medzi to najlepšie z najlepšieho. Čiernu farbu mu dodáva zrenie vo veľmi starých spálených sudoch.Má korenistú arómu...

Havana Club Selección de Maestros je reprezentantom najlepšieho a najkvalitnejšieho spoločného umenia šiestich najlepších a najskúsenejších Maestros Roneros, vedených...

Tento jedinečný Filipínsky rum sa vyrába z cukrovej trstiny, ktorá rastie na hore Mt. Kanlaon. Zreje v dubových sudoch po dobu siedmych rokov. Vyznačuje sa jantárovou farbou a...

Vyrába sa ručným miešaním niekoľkých rôznych druhov rumov, ktoré zrejú až 20 rokov.Výroba tohto prvotriedneho rumu je prísne limitovaná. Každý sud je starostlivo vybratý...

Pampero Blanco je čistý, ľahko miešateľný rum, ktorý sa dobre pije. Zároveň je to aj aged rum, vyrobený miešaním rumov vo veku do 4 rokov.

Je destilovaný z čistej melasy po 4-5 dňovej fermentácii. Spočiatku dozrieva v tropickej klíme ostrova Fidži po dobu 2 až 3 roky, následne je presunutý na juhozápad Francúzska,...