Plantation Stiggins’ Fancy Smoky Formula 40% 0,7 l (kartón)
Na svojich cestách po celom svete si Alexandre Gabriel rád vymieňa nápady s kolegami vizionármi, ktorí zdieľajú jeho neukojiteľnú zvedavosť. Jednou z takýchto spriaznených duší je Alex Chasko, Master Distiller a Blender v dublinskej Teeling Whiskey Distillery. Rovnako nadšený je pre možnosti tradičných aj inovatívnych techník pri destilácii a zrení liehovín. Samozrejme, Alex uvítal možnosť vymeniť sudy Teeling Whiskey za sudy Plantation Rum a začať experimentovať.
V roku 2019 írska značka Teeling Whiskey vydala špeciálnu edíciu Small Batch Collaboration, zrejúcu v sudoch po Plantation Rume. Alexandre Gabriel si vybral Stiggins’ Fancy Pineapple Rum, aby podstúpil finálne zrenie v 200-litrových dubových sudoch, v ktorých bola predtým skladovaná rašelinová single malt írska Teeling Whiskey. Mierny stupeň rašeliny dodáva nádherne vyvážený tón dymu, výrazný, ale harmonický spolu s ovocným rumom. Stiggins' Fancy Smoky Formula dodáva kokteilom nečakaný nádych a odhaľuje ich rôznorodý pôvod.
Stiggins' Fancy Smoky Formula je limitovaná edícia. Bohato zdobená darčeková krabička rozpráva príbeh o inšpirovanom partnerstve Plantation Rumu s Teeling Whiskey zosobnenou reverendom Stigginsom, ktorý sa vydal preskúmať svet z teplovzdušného balóna. Pre milovníkov whiskey a rumu sú pripravené vynikajúce objavy!
Dodatočné parametre
| Kategória: | Rum |
|---|---|
| Hmotnosť: | 1.45 kg |
| EAN: | 3460410533241 |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Súvisiaci tovar
A.H. Riise XO Ambre d'Or je vynikajúci rum pôvodne založený na receptúre A.H. Riise X.O. Reserve Superior Cask, a je vyrobený zo starostlivo vyberaných západoindických a...
El Dorado 5-ročný, prémiový s delikátnou chuťou. Je namiešaný zo skvelých rumov z Guyany, zrejúcich v dubových sudoch minimálne päť rokov. Vôňa korenia, citrusov, cukrovej...
Je charakteristký krásnou jantárovou farbou, drevitou arómou s vôňou pomarančov. V chuti môžete cítiť vanilku, marcipán, vyzreté ovocie, najmä pomaranče a na záver štipku...
Abuelo Anejo je výsledkom vášne vyrábať ten najlepší rum anejo. Je vyrábaný fermentáciou melasy a počas 7 rokov sa necháva dozrieť v malých sudoch z bieleho duba, s odbornou...
Predstavujeme vám očarujúcu novinku zo srdca Karibiku! Canerock je nový rum, ktorý si vás získa svojou chuťou, ale aj prepracovaným dizajnom. Vrchnej časti fľaše dominuje...
Don Papa Rum Prestížna značka filipínskeho rumu, ktorá je inšpirovaná príbehom jedného z málo ospevovaného účasníka filipínskej revolúcie, ktorého prezývali „PAPA ISIO“. Zo...
Je destilovaný z čistej melasy po 4-5 dňovej fermentácii. Spočiatku dozrieva v tropickej klíme ostrova Fidži po dobu 2 až 3 roky, následne je presunutý na juhozápad Francúzska,...
Číslo 1919 je typické práve pre Angostura rum, nakoľko v roku 1932 vypukol v pálenici požiar s katastrofickými následkami. Celá destilérka ľahla popolom. Zachoval sa jeden...
Podobné produkty
Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...
Puntacana Club Tesoro je nádherne sfarbený rum pochádzajúci z Dominikánskej republiky. Má suchú zemitú vôňu rašeliny. Chuť je komplexná, dobre vyvážená, jemne korenistá so...
The Demon's Share Rum je rum, ktorý predtým ako uzrel svetlo sveta podliehal niekoľkoročným prípravám. Špičkový rum z exotickej Panamy, v ktorom sa snúbia chute a vône o akých...
Tento jedinečný Filipínsky rum sa vyrába z cukrovej trstiny, ktorá rastie na hore Mt. Kanlaon. Zreje v dubových sudoch po dobu siedmych rokov. Vyznačuje sa jantárovou farbou a...
Značka rumov Zafra dostala meno podľa španielskeho slova označujúceho zber cukrovej trstiny. 21 ročný Master Reserve je luxusný panamský rum zrejúci minimálne 21 rokov v sudoch...
Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...
Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...
