Malecon Rare Proof 2006 13YO 50,5% 0,7l Dreveny box
Malecon Rare Proof 2006 je skvostný 13-ročný rum pochádzajúci z Panamy. Po jeho destilácii v roku 2006 ležal v špeciálne vybratých dubových sudoch, ktoré mu odovzdali delikátny chuťový profil. Na jeho zrenie dohliadal kubánsky rumový majster Francisco Fernandez.
Vôňa: Karamel, exotické ovocie, tabakové listy, sladké koreniny. Po chvíli v pohári sa vynoria arómy sladkej kávy spolu s praženými a karamelizovanými orechmi. V pozadí sú tiež náznaky bylinných aróm.
Chuť: Príjemne sladká, hrejivá. Vanilka nadväzujúca na karamelové arómy, pražená káva.
Záver: Mierne karamelizovaný, koncentrovaný, štipka morskej soli.
Podobné produkty

Prvý Chairman's Reserve rum bol namiešaný na ostrove St. Lucia v Karibiku v roku 1999. Ide o zmes najmenej 5-rokov zrejúcich rumov, vyrobených z kvalitnej guajanskej cukrovej...

Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...

Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...

Zažite odvážne spojenie prémiového rumu a moderného umenia s exkluzívnou edíciou Dictador Game Changer. Majstrovské dielo, ktoré navrhol svetoznámy umelec Richard Orlinski –...

Zmes melasových rumov z Barbadosu,Trinidad a Panama. 3 vedúce krajiny pri tvorbe vysoko kvalitného rumu. V destilérke Cashcane si dávajú záležať na kvalite cukrovej trstiny,...

Diplomático Ambassador je trstinový tmavo zlatistý rum, ktorý zreje v sudoch z amerického bieleho dubu, v ktorých predtým zrel 12 rokov bourbon. Následne dva roky ešte dozrieva...

Prvý Chairman's Reserve rum bol namiešaný na ostrove St. Lucia v Karibiku v roku 1999. Ide o zmes najmenej 5-rokov zrejúcich rumov, vyrobených z kvalitnej guajanskej cukrovej...

Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...

Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...