Malecon 3 Y.O., 40%, 0,7l
Malecon 3 Y.O. má veľmi príjemnú paletu chutí a aróm. Nie je príliš chuťovo komplexný, no v pomere cena vs. výkon spraví svoju prácu veľmi dobre. Toto vydanie má prívlastok Carta Oro, čo v preklade znamená zlaté písmeno.
Rum Malecon je oslavou prepojenia panamskej remeselnej zručnosti výroby rumov so znalosťami blendovania pochádzajúcimi od kubánskych master blenderov. Zakladateľ značky Marco Savio sa počas svojich ciest po Južnej Amerike dlhé roky učil od tých najlepších majstrov, aby mohol následne svetu predostrieť skoncentrované znalosti v rumoch Malecon. V ponuke značky nájdete množstvo skvelých fliaš, od mladých rumov určených pre chutné koktejly až po veľmi staré ročníkové rumy, ktoré uspokoja aj skutočných rumových znalcov.
Podobné produkty

Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...

Malecon Reserva Imperial je 21 ročný rum z Panamy. Panama je krajina, kde má produkcia rumu dlhoročnú tradíciu. Prvá zmienka o rume pochádza z roku 1600 nášho letopočtu. Je to...

Bumbu rum, ktorý prišiel na slovenský trh iba nedávno je vytvorený z tých najlepších ingrediencií, aké môže Karibik ponúknuť. Jeho história siaha až do obdobia 16. a 17....

Don Papa masskara je rum rafinovaný z vysoko kvalitnej cukrovej trstiny rastúcej na mimoriadne úrodnej sopečnej pôde. Má jantárovú farbu. Jeho vôňa je ľahká, ovocná a hladká. Má...

Rum Santos Dumont XO Gewürztraminer sa vyrába výhradne len v malých dávkach a každá fľaša je individuálne očíslovaná.

Lazy dodo, v preklade "lenivý Dodo", pochádza z ostrava Maurícius. Tento rum vzdáva poctu vyhynutému vtákovi Dodovi, ktorý sa označoval za národného maurícijského vtáka, ktorý...

Zmesový rum vyrobený v Paname. Ron Abuelo Centuria zreje v sudoch od whisky Jack Daniel's metódou solera. Niektoré rumy majú až 30 rokov a chuť je prekvapujúco bohatá a silná....

Abuelo Anejo je výsledkom vášne vyrábať ten najlepší rum anejo. Je vyrábaný fermentáciou melasy a počas 7 rokov sa necháva dozrieť v malých sudoch z bieleho duba, s odbornou...