Garage 22 Fiesta 42% 0,5l
Čerstvá novinka v našej stálej ponuke, Fiesta Gin.
Základom tohto ľahko štipľavého ginu je limetka, lístky koriandra a zelené jalapeño papričky. Jeho chuť je výrazná a hravá. Profil svieži, citrusový s dlhotrvajúcim záverom. Kokteilom dodáva nový rozmer a zábavný mexický charakter.
Odporúčame vyskúšať v kombinácii s grepovou sódou a v kokteili ako je Margarita, Paloma, Gin & Tonic.
Popis produktu nie je dostupný
Dodatočné parametre
| Kategória: | Ochutený Gin |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2 kg |
| EAN: | 8594197953635 |
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Podobné produkty
Gin Plymouth bol prvý krát vytvorený už v roku 1793 zo zmesi siedmich prírodných surovín, destilovaných v kombinácii s čistým obilným liehom z Blackfriarskej destilérie, s...
Wien Vienna Dry Gin v sebe spája všetky vlastnosti Viedne: hravosť, pôvab, živosť, chlad a tradíciu, ale Wien Gin tiež naznačuje modernú a výrazne očarujúcu prírodu. Nádherná...
Exkluzívnym hitom jemných vôní tohto leta je gin zo slovenských lúk a lesov od alchymistov z Bird Valley Distillery. Vyrobený na Slovensku, určuje trendy lokálnosti vo...
Double Yuzu Gin sa destiluje v liehovare Akita v prefektúre Akita v Japonsku na ostrove Honšú. Prefektúra Akita sa nachádza na pobreží Japonského mora a rozprestiera sa východne...
Slovenský pôvod Legenda hovorí, že termálne pramene v okolí Trenčianskych Teplíc, objavil pastier, ktorý sa vydal hľadať zatúlanú ovečku. Názov ginu preto dômyselne ukrýva...
Aróma: Svieža no intenzívna, cítiť tradičnú borievku, citrusové tóny yuzu a pomarančovej kôri, jemná fialka dotvára dokonalú harmóniu. Chuť: Delikátna svieža chuť, kvetinové...
Larios Rosé Gin má krásne ružové sfarbenie a ovocnú chuť vďaka čerstvým jahodám. Larios je jednou z najpopulárnejších značiek ginov vo svojej domovskej krajine, Španielsku....
Je extrémne jemný, komplexný a osviežujúci s veľmi ľahkými tónmi špeciálne vyberaných bylín, korenín a ovocia.
Beefeater sa aj dnes destiluje podľa pôvodnej metódy a podľa pôvodnej receptúry. Deväť bylín sa maceruje v obilnom destiláte a až potom prebieha destilácia. Výsledkom je...
