Four Pillars Bloody Shiraz 0,7l 37,8%
Four Pillars Distillery sa nachádza v Healesville, vo Victoria's Yarra Valley, asi hodinu jazdy od Melbourne a založili ju v roku 2013 traja priatelia. Na výrobu ginu Bloody Shiraz Gin sa hrozno Shiraz namáča v Rare Dry Gin. Hrozno sa pred lisovaním lúhuje vo vysokoodolnom gine osem týždňov. Gin okamžite nadobudne fialovú farbu, ako aj sladkosť zrelého hrozna.
Rastlinné látky: borievka, korenie, hrozno Shiraz, koriander, kardamón, kasia, aníz, levanduľa, angelika, citrón, pomaranč.
Ocenenia: -Najlepší v kategórii na ADI International Spirits Competition 2022. -ZLATÉ na ADI International Spirits Competition 2022 -ZLATÉ na London IWSC 2020
Farba: Tmavo fialová.
Vôňa: Ovocná, citrusové nuansy, korenie, ihličie, korenie, malina.
Chuť: Sladká, ovocná, tóny citróna, korenia, borievky.
Záver: Dlhotrvajúci. Vychutnajte si gin v lahodnom kokteile.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Ochutený Gin |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2 kg |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Podobné produkty
Remeselný Gin Inšpirovaný obľúbeným škandinávskym destilátom sme vytvorili prvý český aquavit. Razca z Vysočiny, kôpor zo stredných Čiech, tieto tradičné suroviny sú základom...
Tento gin sa vyrába z 30 rôznych bylín vrátane tymiánu, trnky a šípok. K jeho jedinečnosti prispievajú infúzie s polosladkým moselským rizlingom. Má elegantnú kvetinovú arómu s...
Neobvyklý gin z Čierneho lesa v Nemecku. Monkey 47 obsahuje jedinečnú zložku. Sú to brusnice! Monkey 47 je vytvorený z radu rastlinných látok, ktoré idú do tohto jedinečného...
Výrazne tóny borievky nasledujú svieže podtóny pomaranča, citróna, koriandru a kardamonu. Hladkosť a plnú chuť podtrhuje jemná sladkastosť v závere.
Remeselný destilovaný gin unikátnej chuti s obsahom 14 druhov bylín a korenín.
Gin Holandsko Doprajte si jeho sladkohorkú chuť s výraznými stopami borovice, levandule, gáfru a prezretých banánov s korenistým zakončením
Beefeater sa aj dnes destiluje podľa pôvodnej metódy a podľa pôvodnej receptúry. Deväť bylín sa maceruje v obilnom destiláte a až potom prebieha destilácia. Výsledkom je...
