Chartreuse Jaune 43% 0,7l
Chartreuse žltý je jemnejší a sladší od zeleného Chartreuse. Bol predstavený na svet v roku 1840.
Súvisiaci tovar
Becherovka je prírodný bylinkový alkoholický nápoj - likér. Obsahuje karlovarskú vodu, lieh, prírodný cukor a špecifickú horkastú zmes pozostávajúcu asi z 32 druhov byliniek a...
Ricard Najpredávanejší anízový likér na svete Legendárny pastis z Marseilles vznikol v roku 1932 a od tej doby sa jeho receptúra nezmenila. Ricard Pastis je založený na...
SARTI ROSA je nový taliansky aperitív, ktorý prináša osviežujúcu kombináciu chutí sicílskeho krvavého pomaranča, manga a marakuje. Jeho výrazná ružová farba a ovocná aróma...
Likér je vyrobený z okvetných lístkov fialiek. V chuti je veľmi jemný a príjemne aromatický. Joseph Cartron je rodinný podnik so silnými koreňmi založený v roku 1882 v mestečku...
Tento mimoriadny likér prináša jedinečný a absolútne výnimočný zážitok. Snúbi sa v ňom plná krémová chuť čerstvej smotany, kvalitnej, trikrát destilovanej írskej whisky, vanilky...
Podobné produkty
Passoa likér vlastní a distribuuje francúzska spoločnosť Rémy Cointreau. Chuť tohto likéru určuje Passiflora edulis, lianovitá rastlina s jedlými plodmi, ktoré poznáme pod...
Liehovar spoločnosti A. H. Riise sa nachádza na ostrove St. Thomas, na amerických Panenských ostrovoch v Karibiku. Predtým, než sa tento ostrov stal územím USA, bola to dánska...
Becherovka je prírodný bylinkový alkoholický nápoj - likér. Obsahuje karlovarskú vodu, lieh, prírodný cukor a špecifickú horkastú zmes pozostávajúcu asi z 32 druhov byliniek a...
Jägermeister - bylinný likér so silnou, výraznou vôňou, citlivo vyváženou horkosladkou chuťou a príslovečne priaznivými účinkami na tráviacu sústavu. Vyrába sa podľa tajnej...
Bartida Originál Čert - tradičný nápoj českých "hospod" z dôb Rakúsko-Uhorska. Je vyrobený zo 100% višňovej šťavy, rumu, liehu, cukru, ovocného destilátu, vanilky a karamelu....
Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849. Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu ....
