Bohemian Gin Makový 45% 0,5l limitovaná edicia (čistá fľaša)
Bohemian Gin Makový nadväzuje na základné Bohemia gin.
Jeho myšlienka je stále zdroj všetkých botanicals pôvodom v slovenskej prírode.
Táto verzia vychádza z prvej limitovanej edície 2022 o výrobe iba 2000 fliaš. Výnimočnosťou je pridaním navyše ďalšie
známe bylinky českého maku, ktorý dopĺňa medovka, púpava, materina dúška či brusnice. Určite tu nehľadajte žiadne citrusy,
ľahká citrusová chuť bola docielená iba bylinami nesúcimi citrusové tóny.
Prémiovosť balenia podčiarkuje aj fľaša, ktorá je vyrobená z porcelánu svetoznámej značky Thun
Súvisiaci tovar
Four Pillars Spiced Negroni Gin bol vôbec prvý gin vytvorený špeciálne pre koktail Negroni. Je to vysoko aromatický, bohatý a (áno) korenistý gin s veľkou silou a intenzitou. Na...
Hlavnou prísadou pri výrobe ginu Malfy Con Arancia je krehká pomarančová kôra zo vzácnej odrody sicílskych pomarančov. Pomarančová kôra je macerovaná v alkohole. Zmes sa...
Star of Bombay je ďalšou variantou Bombay Sapphire. Klasické tóny borievky, angeliky a koriandra sú intenzívnejšie, s prídavkom bergamonu a ambrette semienok. Bohatý a...
Podobné produkty
Hendrick´s Neptunia limitovaná edícia s osviežujúcou zmesou bylín zo škótskeho pobrežia, jemnýmcitrusovým záverom a nezemským dotykom morského vánku.
Inšpiráciou pri tvorbe tohto ginu bol rakúsky maliar Gustav Klimt. Recept tohto ginu obsahuje 8 vysoko afrodiziakálnych botanických rastlín, ktoré prešli špeciálnou maceráciou...
Four Pillars Chardonnay Barrel Gin je jemný a super chrumkavý gin. Chuť vyzrievaná v sudoch z francúzskeho dubu ex-Chardonnay je ľahká a krémová, zakončená pretrvávajúcim...
Bombay Sapphire je destilovaný úplne unikátnym procesom, aký sa užíva už len v štyroch výrobniach na svete. Na rozdiel od ostatných ginov, ktoré sú destilované spoločne s...
Porfidio Dry Agave Gin Vintage 2018 je výnimočná spojitosť tradičnej tequily a inovatívneho prístupu k výrobe ginu. Tento suchý gin je skvelým príkladom, ako sa dá spojiť...
Gin inšpirovaný Guatemalou a mayskou kultúrou vyrábajú remeselne a päťkrát destilujú v medenom kotlíkovom destilačnom zariadení. Používajú bobkový list, čierne korenie, citrón,...
