Baron Hildprandt Višňovica 42,5% 0,7l
Ovocné destiláty sú destilované dvojstupňovou kotlíkovou destiláciou a to hneď štyrikrát. Týmto procesom je dosiahnuté zníženie obsahu uhľovodíkov v tekutine. Výsledný destilát je tak čistejší a jemnejší, čo ihneď rozpoznáte na jeho chuti. Následne destilát zreje 1 rok v smaltovaných tankoch. Bola použitá miestna voda z vlastných, 35 metrov hlbokých studní. Voda je vysokej kvality, ktorá je neustále kontrolovaná. Pred použitím prechádza voda demineralizáciou, aby sa finálny produkt nemusel vymrazovať a boli zachované všetky chute a vône.
Súvisiaci tovar
Domovina je kvalitná slovenská borovička s výnimočnou chuťou. Pri výrobe sa použili čierne borievky, ktoré sú menej sladké ako červené, ale sú aromatickejšie. DOMOVINA borovička...
Jedinečná chuť sladkých marhúľ s jemným nádychom skorých kvetov vytvára ideálne podmienky pre výrobu destilátu, ktorý poteší každého. TATOVA Marhuľovica v sebe skrýva lúče...
Hruškovica Williams je číry destilát charakteristický svojou jemnou ovocnou chuťou. Hruškovica je na Slovensku rozšírený destilát, rovnako ako u našich západných susedov, vďaka...
Rovnako ako pri bielej slivovici, výroba začína trojstupňovou destiláciou vyzretého slivkového kvasu. Vzniknutý destilát je však uložený na zrenie do dubových drevených sudov....
Destilát pripomína zamatovo sviežu, letnú vôňu marhule. Ukrýva v sebe marcipánovú chuť okorenenú jemným marhuľovým lekvárom.
dededdeľDestilát z čerešní má mierne nasladlú chuť s jemnými tónmi jadierok a marcipánu. Odporúčame konzumovať vychladené na teplotu 16-18°C. Objem 0,04l,...
Výrazne aromatický exkluzívny destilát z duly. Jej plody patrili v starovekom Grécku ku symbolom lásky a plodnosti, a preto sa verilo, že má účinky afrodiziaka. Dulovicu je...
Mimoriadna zmes troch druhov Pisco: Quebranta 70 %, Italia 20 % a Torontel 10 %. Pomery sa môžu z roka na rok veľmi mierne líšiť v dôsledku vôní a chutí hrozna ovplyvnených...
Podobné produkty
Produktový rad ZLATÉ TRI STROMY spĺňajú najprísnejšie kritéria kvality pre udelenie certifikátu Kosher. Destiláty sú vypálené tradičným spôsobom pálenia z poctivo vybraného...
Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. Výrazne...
Jablkový destilát, vyrábaný klasickou normandskou metódou, zreje po dobu troch rokov v dubových sudoch. Disponuje achátovou farbou s bronzovými odleskami. Má živú a ovocnú vôňu...
Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. Lahodná zamatová...
RUDOLF JELÍNEK sa zaoberá výrobou alkoholických nápojov, najmä destilátov. Tradícia výroby ovocných destilátov vo Vizoviciach siaha až do roku 1585. Samotná spoločnosť vznikla...
Marhuliam sa najviac darí v južných oblastiach, lebo sú veľmi náchylné na jarné mrazy. Každoročná úroda nie je samozrejmosťou, preto dobrú marhuľovicu nevypálite v každej...
Destilát zo sliviek sa vyznačuje svojou typickou, jemne sladkou, korenistou arómou s odtieňom mandle, ktorá vychádza z chuti jadierka kôstky. Odporúčame podávať ku korenenému...
Pre tento destilát je charakteristická intenzívna vôňa hrušiek s citrusovým nádychom ovocného vosku. Odporúčame podávať k bielemu mäsu alebo vyskúšať ako doplnok ku krémovým...
