El Jimador Blanco 38% 0,7l
El Jimador je dnes najpredávanejšou prémiovou tequilou v Mexiku. Meno El Jimador je inšpirované mužom, ktorý s veľkou hrdosťou a starostlivosťou zbiera najkvalitnejšie rastliny agáve. El Jimador Blanco je nezrejúca tequila s čistou chutí agáve. Táto tequila je 3 mesiace starostlivo uložená v sudoch z bielych dubov, ktoré jej prepožičiava zvláštnu osobitosť.Jemnosť a jedinečná, kultivovaná chuť tohto nápoja si podmanila srdce milovníkov tequily po celom svete.
Podobné produkty

Tequila bola pomenovaná na počesť roka, kedy bolo prvýkrát odhalené tajomstvo tohto profesionálne vyrobeného a vyzretého nápoje. Tequila 1800 je dodnes vyrábaná podľa...

Tequila vyrábaná zo 100% modrej agáve. Alkohol je fľaškovaný okamžite po destilácii alebo zrení v oceľových bareloch alebo neutrálnych dubových sudoch, ktoré netrvá dlhšie ako 2...

Pepe Lopez Silver je jemná, priezračná tequila, v ktorej prevláda čerstvá, korenistá dochuť. Vôňa ľahká, delikátna. Je jemná, ľahká so zreteľnými tónmi agávy. Tequila sa vyrába...

Don Julio Tequila Añejo je vyrobená zo 100% modrej agávy Weber, je dvakrát destilovaná a zreje v amerických dubových sudoch po dobu 18 mesiacov. Každá agáve je ručne vyberaná.

100% Agávová Tequila, vyrobená pod dohľadom prestížných odborníkov. Počas procesu výroby sa ručne zbieraná agáva varí počas pomalého parného procesu v kamenných peciach pri...

Tequila sa destiluje zo srdca modrej agávy, ktorej sa darí na vulkanickej pôde v mexickom štáte Jalisco. Tequily sa líšia farbou, vôňou i chuťou. Agáva dáva ohnivý a korenistý...

Olmeca Reposado je výberová mexická tequila zlatej farby a vysokej kvality. Obľúbená na celom svete. Chuť je citrusová s náznakom dymu a dreva, v závere jemná a sladkastá, ľahko...

Výborná tequila, ktorá sa destiluje zo 100% modrej agáve a následne zreje po dobu 6 mesiacov v dubových sudoch. Počas procesu výroby nadobúda čistú a sviežu chuť, a vôňu...

Ručne vyrábaná a ručne plnená do fliaš špeciálne pre RAMMSTEIN: Táto Tequila Reposado z Mexika zrela vo francúzskych dubových sudoch najmenej osem mesiacov. Konzervované ovocné...