Rum Espero Cocoa & Rum 40%, 0,7l
Lahodná kombinácia dominikánskeho rumu (7 rokov zrenia systémom solera) a prírodného extraktu z najvzácnejších kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá tvorí len 3-5% svetovej produkcie. Výskyt stromov kakaovníka pravého (Theobroma cacao) je v Mexiku a Strednej Amerike známy už vyše 4.000 rokov dozadu. Odroda Criollo bola kultivovaná pred asi 1.500 rokmi. Pre jej bohatú, komplexnú arómu a hlbokú, jemnú chuť, s ovocnými a korenistými tónmi a minimom horkosti, ju vyhľadávajú remeselní výrobcovia čokolády, aby túto vzácnu a drahú surovinu mohli pridať do niektorých z najlepších čokolatiérskych výtvorov na svete.
Podobné produkty

Compañero Gran Reserva je ideálny pre ľudí, ktorí hľadajú cestu od sladších ku nedosladzovaným rumom. Obsahuje rumy z Trinidadu a Jamajky, ktoré spolu vytvárajú dokonale...

Gosling´s Black Seal rum má bohatú a zložitú chuť, cítiť v ňom vyvážené tóny karamelu a vanilky. Svojou impozantnosťou si získal od odborníkov Beverage Testing Institute...

Navy Island XO Reserve má všetky jedinečné vlastnosti vyzretého jamajského rumu s príťažlivým, charakteristicky jamajským aromatickým profilom, plnou a vyváženou chuťou a...

Rum Dos Maderas 5+5 najprv oddychuje päť rokov v Karibiku, potom ďalšie tri v závode Williams & Humbert v súdkoch, kde zrelo "Dos Cortados (Palo Cortado), a nakoniec...

Bumbu rum, ktorý prišiel na slovenský trh iba nedávno je vytvorený z tých najlepších ingrediencií, aké môže Karibik ponúknuť. Jeho história siaha až do obdobia 16. a 17....

Black Tot, inšpirovaný 300 ročnou tradíciou námorníctva, je karibský rum celým svojim srdcom. Použité sú najlepšie rumy z Barbadosu, Guyany a Jamajky, aby vytvorili skvelý rum...