Zacapa Centenario 23y 40% 0,7 l ( v kartone )
Ron Zacapa Centenario 23 bol prvýkrát vyrobený v roku 1976 na oslavu 100. výročia guatemalského mesta Zacapa. Je to rum vyrobený zo surového medu z cukrovej trstiny pestovaného na panstve Zacapa vysoko v kopcoch Guatemaly, extrahovaného z prvého lisovania šťavy z cukrovej trstiny.Po destilácii rum zrie v sudoch metódou „solera“ zo série sudov po bourbone, Oloroso sherry a Pedro Ximenez sherry.
Podobné produkty

La Maison du Rhum je francúzska nezávislá plnička, ktorá vytvára limitované série rumov v spolupráci s tými najlepšími výrobcami rumov. Na živiny bohaté pôdy Panamy, ktoré sú...

Výborný na rôzne ,,experimenty“ ako dochucovanie jedál, flambovanie, varenie alebo napríklad na špeciálny čaj s rumom. Má typické chute aromatických karibských rumov a...

Predstavujeme vám očarujúcu novinku zo srdca Karibiku! Canerock je nový rum, ktorý si vás získa svojou chuťou, ale aj prepracovaným dizajnom. Vrchnej časti fľaše dominuje...

Dominikánsky rum Kirk and Sweeney Gran Reserva Superior má zvláštne očarujúcu hlbokú jantárovo-medenú farbu. Zvodná vôňa tohto rumu vyniká tónmi sušeného ovocia, opaľovaného...

Dozrieva systémom Solera 14 až 24 rokov. Tento lahodný kolumbijský rum bol vyrobený spoločnosťou Dictador. Rum je hydratovaný demineralizovanou vodou na silu fľaše pomaly po...

Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...

Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...