Súvisiaci tovar

Jägermeister - nemecký bylinný likér so silnou, výraznou vôňou, citlivo vyváženou horkosladkou chuťou a príslovečne priaznivými účinkami na tráviacu sústavu. Vyrába sa podľa...

Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849. Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu ....

Mr Black je zmes kávy Arabica s austrálskou pšeničnou vodkou. Káva Arabica je varená za studena, aby sa zachovali všetky komplexné arómy kávy. Káva sa potom zmieša so základom...

Bols Strawberry Liquer obsahuje mnoho šťavnatého ovocia s jemným nádychom citrusu.

Sambuca Extra Molinari ako jediný talianský likér, ktorému je povolené používať výraz Extra na etikete, čo je znakom jeho excelentnosti.

Passoa likér vlastní a distribuuje francúzska spoločnosť Rémy Cointreau. Chuť tohto likéru určuje Passiflora edulis, lianovitá rastlina s jedlými plodmi, ktoré poznáme pod...
Podobné produkty

Liehovar spoločnosti A. H. Riise sa nachádza na ostrove St. Thomas, na amerických Panenských ostrovoch v Karibiku. Predtým, než sa tento ostrov stal územím USA, bola to dánska...

Veľmi aromatický likér , čierna baza. Jeho aróma je elegantná a jemná po bielych kvetoch. V chuti je čistý, guľatý, sladký s kyslosťou na záver.


Disaronno Originale Amaretto Taliansky likér s mandľovou arómou Likér so zreteľnou vôňou mandlí s 28% podielom alkoholu, ktorý je nevyhnutnou súčasťou mnohých koktailov, sa...

Horký bylinný likér na báze Becherovky Je určený všetkým, ktorí majú radi veľmi suché a horké alkoholické nápoje. Klasická bylinná receptúra je doplnená desiatimi percentami...

Espero Coco Caribe je skvelá zmes rôznych rumov, ktorá zreje procesom Solera v priebehu štyri až sedem rokov. Potom sa filtruje cez drevené uhlie, aby sa odstránila tmavá farba...

Lillet Francúzske aperitívové víno Tajná receptúra zahŕňa maceráciu ovocia v brandy po dobu štyroch až šiestich mesiacov. Desať rôznych ovocných koncentrátov, ako napríklad z...

Lillet Francúzske aperitívové víno Tajná receptúra zahŕňa maceráciu ovocia v brandy po dobu štyroch až šiestich mesiacov. Desať rôznych ovocných koncentrátov, ako napríklad z...