R. Jelínek Budík Slivovica Zlatá 50% 0,7l
Rovnako ako pri bielej slivovici, výroba začína trojstupňovou destiláciou vyzretého slivkového kvasu. Vzniknutý destilát je však uložený na zrenie do dubových drevených sudov. Tri roky starnutia v týchto sudoch menia klasickú slivovicu v ojedinelý destilát.
Podobné produkty

Pre tento destilát je charakteristická intenzívna vôňa hrušiek s citrusovým nádychom ovocného vosku. Odporúčame podávať k bielemu mäsu alebo vyskúšať ako doplnok ku krémovým...

Špeciálna slivovica s certifikátom Kosher, pôvodne určená pre zámorský trh a židovský sviatok Pesach.Na jej výrobu sú použité iba najkvalitnejšie ručne zbierané plody slivky...

Hruška je prvotriednou surovinou, ktorá je ideálna na výrobu destilátu zamatovej vône. Tento druh destilátu patrí medzi najobľúbenejšie. Možno v ňom okrem zreteľnej chute a vône...

Hruškovica Williams je číry destilát charakteristický svojou jemnou ovocnou chuťou. Hruškovica je na Slovensku rozšírený destilát, rovnako ako u našich západných susedov, vďaka...

Marsen Odrodové destiláty darčekový set 3x100ml. Balenie obsahuje: Hruškovica odroda Williams 42,3% 0,1l+ Višňovica odroda Cigánska 42,3% 0,1l+ Slivovica odroda Stanley...

Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. Drienkovica BVD...

dededdeľDestilát z čerešní má mierne nasladlú chuť s jemnými tónmi jadierok a marcipánu. Odporúčame konzumovať vychladené na teplotu 16-18°C. Objem 0,04l,...

V hlbokom tichu Tichého oceánu leží ostrov Rapa Nui, známy aj ako Veľkonočný ostrov. Dominujú tam stáročné kamenné sochy nazývané Moai, ktoré zostávajú záhadné. Sú živou tvárou...

Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. BVD marhuľovica...

Hrušky obraté v najvhodnejšom štádiu zrenia odrody Williams, najvhodnejšej na výrobu hruškového destilátu. Používame čisté, zdravé ovocie.