Olmeca Altos Plata 38% 0,7l
Olmeca Altos Plata je 100% Agávová tequila. Chuť je dobre vyvážená, príjemná a dlho trvajúca. V ústach má sladkú chuť s citrónovými tónmi ako limeta,citrón a varená agáva. Pochádza z regiónu Los Altos - Jalisco (2104 metrov nad morom), ktorý je známy ako ideálne miesto na pestovanie modrej agávy. Olmeca Altos sa zrodila z unikátneho partnerstva medzinárodne uznávaných britských barmanov Henryho Besanta a Dre Massa spolu s Jesúsom Hernándezom (Olmeca Master Distiller).
Olmeca
Prémiová tequila najvyššej kvality
Olmeca Altos Plata Klasická tequila ako stvorená pre moderný svet, ktorá je pripravovaná výhradne z čistej modrej agávy, rastúcej v dokonalých podmienkach hornatých oblastí Mexika. Zaslúžene ovenčená prestížnymi oceneniami, táto tequila vyniká bylinnými tónmi varenej agávy a ľahkou citrusovou arómou s príjemne sladkými tónmi. Jej chuť je zároveň vyvážená, lahodná a dlhotrvajúca. Pochádza z hornatého regiónu Los Altos, ktorý je známy ako ideálne miesto na pestovanie modrej agávy, ktorá vyniká jemnosťou a sofistikovanou chuťou. Značný podiel šťavy na jej výrobu sa získava na tradičnej tahone (kamenný mlyn). Olmecu Altos vytvoril Maestro Tequilero Jesús Hernández v spolupráci so špičkovými medzinárodnými barmanmi Henrym Besantom a Dré Massom.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Tequila |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2 kg |
| EAN: | 80432106037 |
| Alkohol: | 38% |
| Objem: | 700 ml |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Súvisiaci tovar
Charakteristická veľmi osobitá tequila u ktorej je hneď poznať, že je robená z lásky k tradícii. Je vyrábaná zo 100% modrej agáve a dvakrát destilovaná s následným pomalým...
Ručne vyrobený, dvakrát destilovaný, veľmi pomaly v drevom poháňanom medenom kotli, čo podčiarkuje jeho všestrannosť. Viva VIDA! Vôňa: ovocie, nádych medu, vanilky a pečeného...
Tequila vyrábaná zo 100% modrej agáve. Alkohol je fľaškovaný okamžite po destilácii alebo zrení v oceľových bareloch alebo neutrálnych dubových sudoch, ktoré netrvá dlhšie ako 2...
Veľmi oceňovaná tequila blanco z malej destilérie v Mexickom Jalilscu.Na výrobu sa používa iba 100% miestnej Blue Weber agave zrejúcej najmenej 7 rokov. V chuti je veľmi jemná a...
El Jimador je dnes najpredávanejšou prémiovou tequilou v Mexiku. Meno El Jimador je inšpirované mužom, ktorý s veľkou hrdosťou a starostlivosťou zbiera najkvalitnejšie rastliny...
Tequila sa destiluje zo srdca modrej agávy, ktorej sa darí na vulkanickej pôde v mexickom štáte Jalisco. Tequily sa líšia farbou, vôňou i chuťou. Agáva dáva ohnivý a korenistý...
Volcan de mi Tierra X.A je výnimočná tequila, ktorá spája tri štýly zrenia (Reposado, Añejo a Extra Añejo) do dokonalej harmónie bez použitia akýchkoľvek aditív. Vzniká v...
Tequila sa destiluje zo srdca modrej agávy, ktorej sa darí na vulkanickej pôde v mexickom štáte Jalisco. Tequily sa líšia farbou, vôňou i chuťou. Agáva dáva ohnivý a korenistý...
Podobné produkty
Tequila sa destiluje zo srdca modrej agávy, ktorej sa darí na vulkanickej pôde v mexickom štáte Jalisco. Tequily sa líšia farbou, vôňou i chuťou. Agáva dáva ohnivý a korenistý...
Herradura Reposado má jemnú príchuť dreva kombinovanú s agávou Casa Herradura vyrába túto tequilu už 24 rokov zo 100 % modrých agáv. Zreje 11 mesiacov (čo je päťnásobne viac,...
Olmeca Reposado je výberová mexická tequila zlatej farby a vysokej kvality. Obľúbená na celom svete. Chuť je citrusová s náznakom dymu a dreva, v závere jemná a sladkastá, ľahko...
Topanito Mezcal Artesanal je flaškovaný pri 40% ABV pre jedinečne hladký zážitok z chuti. Príjemný aromatický profil s jemnou dymovosťou a zemitostou sprevádzanou intenzívnymi...
Pepe Lopez Silver je jemná, priezračná tequila, v ktorej prevláda čerstvá, korenistá dochuť. Vôňa ľahká, delikátna. Je jemná, ľahká so zreteľnými tónmi agávy. Tequila sa vyrába...
Olmeca Blanco obsahuje najmenej 51% destilátu z modrej agávy, vyrába sa v štáte Jalisco. Vďaka dvojitej destilácii v medených kotloch vzniká svieža tequila, ktorá sa môže pýšiť...
Ručne vyrábaná a ručne plnená do fliaš špeciálne pre RAMMSTEIN: Táto Tequila Reposado z Mexika zrela vo francúzskych dubových sudoch najmenej osem mesiacov. Konzervované ovocné...
