Coruba Jamaica 74% 0,7l
Coruba Jamaica Rum je rum, ktorý so sebou prináša silnú ovocnú chuť. Tento rum je veľmi zvláštny vďaka svojmu vysokému obsahu alkoholu, čo je 74%. Vôňa Coruba Jamaica Rumu stúpa k nosu, preniká do všetkých zmyslov a omamuje svojou silnou vôňou. Vychutnáva sa postupne a naplní chuťové poháriky silnou a zároveň sladkou ovocnou príchuťou.
Súvisiaci tovar
Zažite odvážne spojenie prémiového rumu a moderného umenia s exkluzívnou edíciou Dictador Game Changer. Majstrovské dielo, ktoré navrhol svetoznámy umelec Richard Orlinski –...
Rum Dos Maderas 5+5 najprv oddychuje päť rokov v Karibiku, potom ďalšie tri v závode Williams & Humbert v súdkoch, kde zrelo "Dos Cortados (Palo Cortado), a nakoniec...
Vďaka rozdeleniu procesu zrenia do dvoch rôznych fáz je Dos Maderas 5+3 veľmi špeciálny zrelý rum, jedinečný na svete, s buketom, chuťou a vôňou, ktoré sa len ťažko dajú...
Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...
Pampero Blanco je čistý, ľahko miešateľný rum, ktorý sa dobre pije. Zároveň je to aj aged rum, vyrobený miešaním rumov vo veku do 4 rokov.
Podobné produkty
Skvelý starý rum z Peru. Ron Millionario vyrobil tento XO z melasy a destiluje ho v kolónových destilačných prístrojoch. Potom zreje v amerických sudoch z bieleho duba....
Je destilovaný z čistej melasy po 4-5 dňovej fermentácii. Spočiatku dozrieva v tropickej klíme ostrova Fidži po dobu 2 až 3 roky, následne je presunutý na juhozápad Francúzska,...
Ručne vyrábaný rum, opulentná zmes výberových rumov vo veku 8-15 rokov, s ľahkou a vyváženou kvetinovo – ovocnou chuťou s ostrejšími tónmi. Aróma perfektne vyvážená medzi...
BACARDÍ Carta Oro sa vyznačuje bohatou paletou chutí a zlatou farbou, za ktoré vďačí zreniu v dubových sudoch a filtráciou cez tajnú zmes dreveného uhlia. Vôňou vanilky,...
Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...
Lahodná kombinácia dominikánskeho rumu (7 rokov zrenia systémom solera) a prírodného extraktu z najvzácnejších kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá tvorí len 3-5% svetovej...
Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...
