Secreto Mistico Toffee Banana 40% 0,7l (čistá fľaša)
Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle.
Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti, ručne vyrobeného k dokonalosti.
Oddajte sa svetu Secreto Mistico a pozdvihnite svoj zážitok z pitia.
Secreto Mistico- tento výnimočný rumový destilát vyrobený z cukrovej trstiny pochádzajúcej z Guatemali je jemný a upravený tak , aby splnil všetky požiadavky a dodal chuť, ktorá Vás osloví .
Jeho jemná sladkosť , ale zároveň ostrosť osloví aj náročnejších konzumentov .Obsahuje prírodné ingrediencie.
Secreto Mistico - Rumový destilát je upravený a zmiešaný v destilérii, ktorá sa nachádza v historickom meste Viedeň .
Na výrobu jemného rumové destilátu sa použili dve metódy destilácie Column still a následne Pot still. Rumový destilát melasy z cukrovej trstiny sa upravuje a mieša s prameňom vody pochádzajúcej priamo z Alpských hôr. Pramenitá a čerstvá voda dodáva tomuto mladému rumu jemnosť a sviežosť .
Ide o rumový destilát s jemnou krémovou textúrou a výraznou vôňou karamelu, ku ktorej sa pripája sladká a exotická chuť banánov.
Náš jedinečný rum je vyrobený aby spĺňal najvyššie štandardy a priniesol chuť, ktorá Vás okamžite opantá.
Secreto Mistico nemá len výraznú a plnú chuť ale dokáže príjemne zahriať , čo oceníte najmä v zimných mesiacoch. Nápoj si viete vychutnať samostatne, s ľadom, ale aj základ do prepracovaných a dokonale pripravených koktailov či prísad do kávy, horúcej čokolády , dezertov alebo koktailov.
Všetky fľaše sú len ručne vyrobené a kontrolované, aby sa dodržala kvalita a precíznosť.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Rum |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2 kg |
| EAN: | 8582000043987 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Súvisiaci tovar
Bumbu XO je prémiový rum z Panamy, z liehovaru, ktorý má viac ako 120 ročnú tradíciu. Vyrába sa z cukrovej melasy. Zreje v malých súdkoch z amerického bieleho dubu, po dobu až...
Old Bert, dávna prezývka Alberta Michlera, teraz predstavuje aj názov rumu z portfólia rovnomennej značky. Po niekoľkých spiced variantoch, ktorých základ tvorí jamajský pot...
Albert Michler bol prvým z distribútorov jamajského rumu v strednej Európe, dodával tiež rum pre rakúske cisárske námorníctvo. Prémiový spirit na báze jamajského pot still rumu....
Rum Santos Dumont XO Gewürztraminer sa vyrába výhradne len v malých dávkach a každá fľaša je individuálne očíslovaná.
Santiago de Cuba Extra Aejo 20 Aos bol vytvorený v roku 2000 ako pocta mestu Santiago pri príležitosti 485. výročia jeho založenia. Jedná sa o rum tej najvyššej kvality, ktorý...
Je charakteristký krásnou jantárovou farbou, drevitou arómou s vôňou pomarančov. V chuti môžete cítiť vanilku, marcipán, vyzreté ovocie, najmä pomaranče a na záver štipku...
Ophyum 23 ročný rum je majstrovským dielom majstra blendera. Je to zmes niekoľkých rumov, harmonicky zladených a chuťovo výnimočných. Rum sa vyrába zo šťavy cukrovej trstiny v...
Lahodná kombinácia dominikánskeho rumu (7 rokov zrenia systémom solera) a prírodného extraktu z najvzácnejších kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá tvorí len 3-5% svetovej...
Don Papa masskara je rum rafinovaný z vysoko kvalitnej cukrovej trstiny rastúcej na mimoriadne úrodnej sopečnej pôde. Má jantárovú farbu. Jeho vôňa je ľahká, ovocná a hladká. Má...
Podobné produkty
Rum Plantation Grande Réserve pochádza od majstrov zo spoločnosti Maison Ferrand. Dostal do vienka zlatú farbu, jedinečne sladkú arómu a chuť, ktorá upúta začiatočníka, ale aj...
Old Bert Winter Spiced Recipe No.130 je ideálne vyladený na zimu. Jamajský pot still rum dopĺňa 100% prírodný macerát z rôznych korenín – perzská limetka, pomarančová kôra,...
Vynikajúci rum z Dominikánskej republiky, ideálny na vychutnávanie v čistej podobe, vyrobený v limitovanej edícii. Dvanásť rokov zretia metódou solera v sudoch z amerického...
Ophyum 12 ročný rum pochádza z Dominikánskej republiky. Vyrába sa z cukrovej trstiny, ktorá sa zbiera až vtedy, keď je dozretá. Destilácia prebieha metódou solera. Následne rum...
Zafra znamená v preklade zber cukrovej trstiny. Cukrová trstina pochádzajúca z Panamy sa zbiera ručne a z nej získaná melasa sa destiluje v kolonovom destilačnom zariadení....
