Zacapa Centenario 23y 40% 0,7 l ( v kartone )
Ron Zacapa Centenario 23 bol prvýkrát vyrobený v roku 1976 na oslavu 100. výročia guatemalského mesta Zacapa. Je to rum vyrobený zo surového medu z cukrovej trstiny pestovaného na panstve Zacapa vysoko v kopcoch Guatemaly, extrahovaného z prvého lisovania šťavy z cukrovej trstiny.Po destilácii rum zrie v sudoch metódou „solera“ zo série sudov po bourbone, Oloroso sherry a Pedro Ximenez sherry.
Podobné produkty

Tento jedinečný Filipínsky rum sa vyrába z cukrovej trstiny, ktorá rastie na hore Mt. Kanlaon. Zreje v dubových sudoch po dobu siedmych rokov. Vyznačuje sa jantárovou farbou a...

Captain Morgan White je päťkrát destilovaný rum, vyrobený z cukrovej trstiny. Rum s jemnou chuťou, čistý a osviežujúci s jemne sladkou príchuťou. Vôňa je silná a ostrá. Chuť...

Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...

Coruba rum je jeden z najdlhšie dozrievajúcich rumov v dubových sudoch. Zreje neuveriteľných dvanásť rokov, čo mu pridáva žlto-zlatú farbu. Tento jamajský rum získal zlatú...

The Demon's Share Rum je rum, ktorý predtým ako uzrel svetlo sveta podliehal niekoľkoročným prípravám. Špičkový rum z exotickej Panamy, v ktorom sa snúbia chute a vône o akých...

Ako všetky rumy ktoré pochadzajú z Kuby, sa aj Santisima Trinidada vyrába z čistej cukrovej trstiny. Ale oproti ostatným Kubánskym rumom,má Santisima výrazne jemnejšiu a hladšiu...

Značka rumov Zafra dostala meno podľa španielskeho slova označujúceho zber cukrovej trstiny. 21 ročný Master Reserve je luxusný panamský rum zrejúci minimálne 21 rokov v sudoch...