Zacapa Centenario 23y 40% 0,7 l ( v kartone )
Ron Zacapa Centenario 23 bol prvýkrát vyrobený v roku 1976 na oslavu 100. výročia guatemalského mesta Zacapa. Je to rum vyrobený zo surového medu z cukrovej trstiny pestovaného na panstve Zacapa vysoko v kopcoch Guatemaly, extrahovaného z prvého lisovania šťavy z cukrovej trstiny.Po destilácii rum zrie v sudoch metódou „solera“ zo série sudov po bourbone, Oloroso sherry a Pedro Ximenez sherry.
Súvisiaci tovar
Zaya je miešaný rum. Každá zložka, ktorú obsahuje má minimálne 16 rokov. Ich spojením vzniká mäkký, zaoblený rum s príjemným charakterom s tónmi vanilky a karamelu.
Lahodná kombinácia dominikánskeho rumu (7 rokov zrenia systémom solera) a prírodného extraktu z najvzácnejších kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá tvorí len 3-5% svetovej...
Cachaca je nápoj, ktorý je neodmysliteľne spojený s históriou a tradíciami Brazílie. Dozrieva v kvalitných dubových sudoch podľa dlhoročnej tradície. Nega Fulo má veľmi príjemnú...
Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...
Predstavujeme vám očarujúcu novinku zo srdca Karibiku! Canerock je nový rum, ktorý si vás získa svojou chuťou, ale aj prepracovaným dizajnom. Vrchnej časti fľaše dominuje...
El Dorado 5-ročný, prémiový s delikátnou chuťou. Je namiešaný zo skvelých rumov z Guyany, zrejúcich v dubových sudoch minimálne päť rokov. Vôňa korenia, citrusov, cukrovej...
Don Papa masskara je rum rafinovaný z vysoko kvalitnej cukrovej trstiny rastúcej na mimoriadne úrodnej sopečnej pôde. Má jantárovú farbu. Jeho vôňa je ľahká, ovocná a hladká. Má...
Podobné produkty
Don Papa Rum Prestížna značka filipínskeho rumu, ktorá je inšpirovaná príbehom jedného z málo ospevovaného účasníka filipínskej revolúcie, ktorého prezývali „PAPA ISIO“. Zo...
Bumbu rum, ktorý prišiel na slovenský trh iba nedávno je vytvorený z tých najlepších ingrediencií, aké môže Karibik ponúknuť. Jeho história siaha až do obdobia 16. a 17....
Santiago de Cuba Extra Aejo 20 Aos bol vytvorený v roku 2000 ako pocta mestu Santiago pri príležitosti 485. výročia jeho založenia. Jedná sa o rum tej najvyššej kvality, ktorý...
Je destilovaný z čistej melasy po 4-5 dňovej fermentácii. Spočiatku dozrieva v tropickej klíme ostrova Fidži po dobu 2 až 3 roky, následne je presunutý na juhozápad Francúzska,...
Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...
Diplomático Ambassador je trstinový tmavo zlatistý rum, ktorý zreje v sudoch z amerického bieleho dubu, v ktorých predtým zrel 12 rokov bourbon. Následne dva roky ešte dozrieva...
