Ricard 45% 0,7l
Ricard
Najpredávanejší anízový likér na svete
Legendárny pastis z Marseilles vznikol v roku 1932 a od tej doby sa jeho receptúra nezmenila. Ricard Pastis je založený na starostlivom výbere prírodných ingrediencií, ako je čínsky či vietnamský hviezdicový aníz alebo badián, stredomorské sladké drievko a vonné byliny z Provensálska, ktoré tvoria tento likér vysokej kvality a jedinečnej nezameniteľnej chuti. Tento vysokokvalitný pastis s bylinkovou chuťou je najobľúbenejšou liehovinou vo Francúzsku. Ricard sa tradične podáva riedený vodou v pomere 1:5.
Súvisiaci tovar

Luxardo Linoncello Tento vynikajúci likér sa získava z citrónovej šupky. Limoncello je jedným z najznámejších talianskych likérov. Vychádza z dávnej tradície, ktorá zvyšuje...

Lillet Francúzske aperitívové víno Tajná receptúra zahŕňa maceráciu ovocia v brandy po dobu štyroch až šiestich mesiacov. Desať rôznych ovocných koncentrátov, ako napríklad z...

Mancino Vermouth Secco je vyrobený fortifikovaním vína Trebbiano di Romagna a infúzie 19 aromatických rastlín. Má intenzívnu arómu stredomorských byliniek, šalvie, majoránky a...

Delikátny likér z rumu z Panenských ostrovov. Likér je zmiešaný z rumu A.H. Riise X.O. Reserve, čerstvej smotany, vanilky, karamelu, kakaa a je dosladený trstinovým cukrom....
Podobné produkty

Lillet Francúzske aperitívové víno Tajná receptúra zahŕňa maceráciu ovocia v brandy po dobu štyroch až šiestich mesiacov. Desať rôznych ovocných koncentrátov, ako napríklad z...

Malibu je likér s prírodným kokosovým extraktom vyrábaný v Barbadose. Aj keď je alkohol od roku 1895 vyrábaný na Barbadose, je stáčaný do fliaš v Dumbartone v Škótsku firmou...

Becherovka je prírodný bylinkový alkoholický nápoj - likér. Obsahuje karlovarskú vodu, lieh, prírodný cukor a špecifickú horkastú zmes pozostávajúcu asi z 32 druhov byliniek a...

Sambuca Extra Molinari ako jediný talianský likér, ktorému je povolené používať výraz Extra na etikete, čo je znakom jeho excelentnosti.

Pimm's No.1 vymyslel v roku 1823 James Pimm, barman a majiteľ jednej reštaurácie v Londýne. Vyrába sa zmiešaním alkoholu, presnejšie ginu, s rôznymi bylinkami a korením, vrátane...