Santiago de Cuba Extra Anejo 20YO 40% 0,7l
Santiago de Cuba Extra Aejo 20 Aos bol vytvorený v roku 2000 ako pocta mestu Santiago pri príležitosti 485. výročia jeho založenia. Jedná sa o rum tej najvyššej kvality, ktorý dlhým zrením v dubových sudoch získava dokonalé vlastnosti. Má nádhernú tmavo jantárovú farbu, sladkú a veľmi jemnú vôňu, chuť je nesmierne delikátna, jemná, sladká až medová s dlhotrvajúcou dochuťou.
Súvisiaci tovar
Ron Espero Balboa je zmesou rôznych rumov z Dominikánskej republiky a Barbadosu. Rum dostal meno od španielskeho prieskumníka, guvernéra a dobyvateľa Vasca Núñez de Balboa. Ron...
Predstavujeme vám očarujúcu novinku zo srdca Karibiku! Canerock je nový rum, ktorý si vás získa svojou chuťou, ale aj prepracovaným dizajnom. Vrchnej časti fľaše dominuje...
Rum pochádzajúci z Jamajky. Destiluje sa v tradičných medených nádobách. Appleton Estate Rare Blend je vynikajúca zmes rumov, z ktorých mnohé starli najmenej 12 rokov v dubových...
Don Papa Baroko Limitovaná edícia filipínskeho rumu Don Papa vzdáva hold dobe baroka a obliekla sa pre tú príležitosť do zelených odtieňov s výraznými farebnými detailami. Vo...
Podobné produkty
Zažite odvážne spojenie prémiového rumu a moderného umenia s exkluzívnou edíciou Dictador Game Changer. Majstrovské dielo, ktoré navrhol svetoznámy umelec Richard Orlinski –...
Dozrieva systémom Solera 14 až 24 rokov. Tento lahodný kolumbijský rum bol vyrobený spoločnosťou Dictador. Rum je hydratovaný demineralizovanou vodou na silu fľaše pomaly po...
Tento lahodný rum značky Dictador, zrejúci systémom Solera, sa vyrába v Kolumbii. Dozrieva medzi 8 až 14 rokom, s priemerným vekom zrenia 12 rokov. Rum sa riedi na silu fľaše...
Bumbu XO je prémiový rum z Panamy, z liehovaru, ktorý má viac ako 120 ročnú tradíciu. Vyrába sa z cukrovej melasy. Zreje v malých súdkoch z amerického bieleho dubu, po dobu až...
BACARDÍ Carta Oro sa vyznačuje bohatou paletou chutí a zlatou farbou, za ktoré vďačí zreniu v dubových sudoch a filtráciou cez tajnú zmes dreveného uhlia. Vôňou vanilky,...
