Ophyum Grand Premiere 12YO 40% 0,7l
Ophyum 12 ročný rum pochádza z Dominikánskej republiky. Vyrába sa z cukrovej trstiny, ktorá sa zbiera až vtedy, keď je dozretá. Destilácia prebieha metódou solera. Následne rum zreje v dubových sudoch po bourbone, čím sa zavŕši klasický výrobný proces.
Súvisiaci tovar
Vďaka rozdeleniu procesu zrenia do dvoch rôznych fáz je Dos Maderas 5+3 veľmi špeciálny zrelý rum, jedinečný na svete, s buketom, chuťou a vôňou, ktoré sa len ťažko dajú...
Krásny trinidadský rum z liehovaru založeného v roku 1824. Rebellion Rum je obzvlášť jemný blend autentických karibských rumov, ktorý svojou chuťou vychádza z tradície...
Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...
The Demon's Share Rum je rum, ktorý predtým ako uzrel svetlo sveta podliehal niekoľkoročným prípravám. Špičkový rum z exotickej Panamy, v ktorom sa snúbia chute a vône o akých...
Je charakteristký krásnou jantárovou farbou, drevitou arómou s vôňou pomarančov. V chuti môžete cítiť vanilku, marcipán, vyzreté ovocie, najmä pomaranče a na záver štipku...
Spoločnosť A.H.Rise opäť vyrobila niečo jedinečné a výnimočné. Každé vydanie sa vyrába vo veľmi malých sériách po menej ako 2000 fliaš. Počet fliaš sa bude líšiť od šarže k...
Abuelo Anejo je výsledkom vášne vyrábať ten najlepší rum anejo. Je vyrábaný fermentáciou melasy a počas 7 rokov sa necháva dozrieť v malých sudoch z bieleho duba, s odbornou...
Ron Espero Balboa je zmesou rôznych rumov z Dominikánskej republiky a Barbadosu. Rum dostal meno od španielskeho prieskumníka, guvernéra a dobyvateľa Vasca Núñez de Balboa. Ron...
Podobné produkty
Malteco Reserva Maya 15 ročný je ľahko nasladlý, veľmi jemný rum. V jeho chuti vyniká prirodzená jemne korenistá nasladlosť škorice, vanilky a tmavej čokolády. Malteco je...
Santiago de Cuba Extra Aejo 20 Aos bol vytvorený v roku 2000 ako pocta mestu Santiago pri príležitosti 485. výročia jeho založenia. Jedná sa o rum tej najvyššej kvality, ktorý...
Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...
Je destilovaný z čistej melasy po 4-5 dňovej fermentácii. Spočiatku dozrieva v tropickej klíme ostrova Fidži po dobu 2 až 3 roky, následne je presunutý na juhozápad Francúzska,...
Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...
Predstavujeme vám očarujúcu novinku zo srdca Karibiku! Canerock je nový rum, ktorý si vás získa svojou chuťou, ale aj prepracovaným dizajnom. Vrchnej časti fľaše dominuje...
