Bacardi Reserva 40% 0,7l (čistá fľaša)
Gigant a výrobca skvelých destilátov, firma Bacardi, má vo svojom rumovom portfóliu aj tento skvost - Bacardi Reserva. Tento špecifický rum zreje tri roky v malých dubových sudoch. Ešte pred fázou zrenia sa filtruje cez drevené uhlie, čo dodáva tomuto rumu prirodzenú arómu. Bacardi Reserva sa považuje za špičku ľadovca v komunite milovníkov rumu.
Súvisiaci tovar
Eminente Reserva zreje 7 rokov v sudoch z bieleho duba, ktoré sa predtým používali na dozrievanie whisky. Očarí estetikou tradicného lahkého kubánskeho rumu s maximálnou...
Tento lahodný rum značky Dictador, zrejúci systémom Solera, sa vyrába v Kolumbii. Dozrieva medzi 8 až 14 rokom, s priemerným vekom zrenia 12 rokov. Rum sa riedi na silu fľaše...
Po sériách Birds of Paradise a Under the Sea prichádza renomovaná značka Plantation Rum so senzačnou premiérou zbrusu nového zberateľského radu s názvom Terravera. Prvým...
Ron Quorhum 23 Solera sa vyznačuje mahagónovou farbou s tmavým odleskom. Vôňa je ovocná, svieža a veľmi chutná s nádychom dreva, tropického ovocia...
Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...
Podobné produkty
Bumbu rum, ktorý prišiel na slovenský trh iba nedávno je vytvorený z tých najlepších ingrediencií, aké môže Karibik ponúknuť. Jeho história siaha až do obdobia 16. a 17....
Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...
Cachaca je nápoj, ktorý je neodmysliteľne spojený s históriou a tradíciami Brazílie. Dozrieva v kvalitných dubových sudoch podľa dlhoročnej tradície. Nega Fulo má veľmi príjemnú...
Old Bert, dávna prezývka Alberta Michlera, teraz predstavuje aj názov rumu z portfólia rovnomennej značky. Po niekoľkých spiced variantoch, ktorých základ tvorí jamajský pot...
Zafra znamená v preklade zber cukrovej trstiny. Cukrová trstina pochádzajúca z Panamy sa zbiera ručne a z nej získaná melasa sa destiluje v kolonovom destilačnom zariadení....
