Bacardi Carta Negra 40% 0,7l (čistá fľaša)
Rum Bacardi Carta Negra je prémiový, chutný, a elegantný rum od Bacardi. Jeho dnešná chuť je výnimočne jemná, vyzretá a lahodná. To všetko vďaka výrobnemu procesu, v ktorom sa stretávajú rôzne techniky destilácie, fermentácia a miešanie. Je skladovaný v dubových sudoch. Zásadnou inováciou vo výrobe je filtrácia cez drevené uhlie, ktorá dokonale odstráni nečistoty vzniknuté pri destilácii.
Súvisiaci tovar
Rum pochádzajúci z Jamajky. Destiluje sa v tradičných medených nádobách. Appleton Estate Rare Blend je vynikajúca zmes rumov, z ktorých mnohé starli najmenej 12 rokov v dubových...
BACARDÍ Carta Oro sa vyznačuje bohatou paletou chutí a zlatou farbou, za ktoré vďačí zreniu v dubových sudoch a filtráciou cez tajnú zmes dreveného uhlia. Vôňou vanilky,...
Vôňa je poznačená dubovým drevom, v ktorom rum niekoľko rokov zrel, veľmi vyvážená aj napriek 55%. Dobre zaoblená sladká chuť, dokonale vyvážená, s vanilkovou, drevenou a...
Diplomático Ambassador je trstinový tmavo zlatistý rum, ktorý zreje v sudoch z amerického bieleho dubu, v ktorých predtým zrel 12 rokov bourbon. Následne dva roky ešte dozrieva...
Podobné produkty
Tento lahodný rum značky Dictador, zrejúci systémom Solera, sa vyrába v Kolumbii. Dozrieva medzi 8 až 14 rokom, s priemerným vekom zrenia 12 rokov. Rum sa riedi na silu fľaše...
Rum Dos Maderas 5+5 najprv oddychuje päť rokov v Karibiku, potom ďalšie tri v závode Williams & Humbert v súdkoch, kde zrelo "Dos Cortados (Palo Cortado), a nakoniec...
Po sériách Birds of Paradise a Under the Sea prichádza renomovaná značka Plantation Rum so senzačnou premiérou zbrusu nového zberateľského radu s názvom Terravera. Prvým...
Rum Botrán Solera 1893 je guatemalský rum mahagónovej farby s jantárovými odleskami farby a príjemnej vône po vanilke a vypálených drevených sudoch s ľahkým závojom sušeného...
Zažite odvážne spojenie prémiového rumu a moderného umenia s exkluzívnou edíciou Dictador Game Changer. Majstrovské dielo, ktoré navrhol svetoznámy umelec Richard Orlinski –...
