Abuelo Anejo 7YO 40% 0,7l
Abuelo Anejo je výsledkom vášne vyrábať ten najlepší rum anejo. Je vyrábaný fermentáciou melasy a počas 7 rokov sa necháva dozrieť v malých sudoch z bieleho duba, s odbornou starostlivosťou práve pre tento produkt. Tropické podnebie a presná kontrola rozvíja jeho jemnú arómu a znamenitú chuť. Tento produkt je vyrábaný za pomoci najlepšej tradície a skúseností rodiny Varela. Jeho charakter, jemnosť a komplexnosť dávajú zadosťučinenie aj náročným znalcom s vycibrenou chuťou.
Podobné produkty

Rum je zmesou dvojnásobne destilovaných alkoholov, zo šťavy z cukrovej trstiny a melasy, ktoré starnú v sudoch z európskeho a amerického dubu, ako aj dubu Chiapas po dobu...

Tento rum zreje 5 až 15 rokov v unikátnej verzii systému solera, ktorý kombinuje nevypálené a vypálené sudy po americkej whiskey, sudy, kde predtým zrelo sherry, a sudy, v...

Rum Botrán Solera 1893 je guatemalský rum mahagónovej farby s jantárovými odleskami farby a príjemnej vône po vanilke a vypálených drevených sudoch s ľahkým závojom sušeného...

Pred niekoľkými rokmi na festivale rumu 1423 mali klienta, ktorý ochutnal Companero Elixir Orange a Companero Extra Anejo, po ochutnaní oboch vzal 2 poháre a nalial ich spolu,...

Dictador je kolumbijský rum s históriou siahajúcou až do 19. storočia. Základom je jeho dôsledná výroba a recept, ktorý prísne stráži rodina Parra – tretia generácia Dictador...

Rum Dos Maderas 5+5 najprv oddychuje päť rokov v Karibiku, potom ďalšie tri v závode Williams & Humbert v súdkoch, kde zrelo "Dos Cortados (Palo Cortado), a nakoniec...

Značka rumov Zafra dostala meno podľa španielskeho slova označujúceho zber cukrovej trstiny. 21 ročný Master Reserve je luxusný panamský rum zrejúci minimálne 21 rokov v sudoch...

Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...

Gosling´s Black Seal rum má bohatú a zložitú chuť, cítiť v ňom vyvážené tóny karamelu a vanilky. Svojou impozantnosťou si získal od odborníkov Beverage Testing Institute...