Lillet Rosé 17% 0,75l
Lillet
Francúzske aperitívové víno
Tajná receptúra zahŕňa maceráciu ovocia v brandy po dobu štyroch až šiestich mesiacov. Desať rôznych ovocných koncentrátov, ako napríklad z kôry španielskych a marockých sladkých pomarančov a kôry zelených pomarančov z Haiti je potom zmiešaných s vínom a zmes sa ponechá ďalších šesť mesiacov odpočívať. Všetky varianty Lilletu sa vyrábajú rovnakým postupom, ale z rôznych odrôd vín.
Lillet Blanc
Vyrába sa z odrôd Sémillon, Sauvignon Blanc a Muscadelle pestovaných v oblasti Bordeaux.
Súvisiaci tovar
Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849. Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu ....
Noilly Prat je originálny suchý biely vermút pochádzajúci z Francúzska. V roku 1813 ho v Marsej pripravil ako prvý francúzsky bylinkár Joseph Noilly. Ide o zmes suchých bielych...
V jeho srdci sa miešajú bohaté a voňavé talianske byliny s exotickými drevinami dodávajúcimi intenzívnu arómu s horkosladkým okrajom. Martini Rosso zostáva autentickým vermútom;...
Sambuca Extra Molinari ako jediný talianský likér, ktorému je povolené používať výraz Extra na etikete, čo je znakom jeho excelentnosti.
Podobné produkty
SARTI ROSA je nový taliansky aperitív, ktorý prináša osviežujúcu kombináciu chutí sicílskeho krvavého pomaranča, manga a marakuje. Jeho výrazná ružová farba a ovocná aróma...
Tento mimoriadny likér prináša jedinečný a absolútne výnimočný zážitok. Snúbi sa v ňom plná krémová chuť čerstvej smotany, kvalitnej, trikrát destilovanej írskej whisky, vanilky...
Starovekí Aztéci radi oslavovali s horkým nápojom vyrobeným z kakaových bôbov, papriky a korenia. Fee Aztec Chocolate Bitters sa dá dokonale použiť v koktejloch čím sa rozšíri a...
Nenapodobiteľnú chuť tejto whisky prepožičiava ten najkvalitnejší, čisto prírodný med. Pocítite veľmi jemné tóny sladkastej chuti na pozadí ostrosti pravej, po stáročia...
Espero Coco Caribe je skvelá zmes rôznych rumov, ktorá zreje procesom Solera v priebehu štyri až sedem rokov. Potom sa filtruje cez drevené uhlie, aby sa odstránila tmavá farba...
