Diplomatico Single Vintage 2004 43% 0,7l
Diplomático Single Vintage 2004 bol vyrobený zo zmesi rumov, ktoré boli všetky destilované v roku 2004. Tento rum, ktorý vytvoril DUSA Master Blender, Tito Cordero, je rum, ktorý sa vyrobil len v prísne limitovanom množstve a nadväzuje na jeho prvý limitovaný rok, teda na Single Vintage 1997, ktorý bol predávaný len vo Venezuele.
Diplomático Single Vintage 2004 je určený pre najnáročnejších. Dovolíme si ho označiť ako absolútny rum. Má všetko, čo má rum mať a nemôžme mu udeliť iné hodnotenie ako 10/10 bodov.
Podobné produkty
Dvanásťročný multi-ocenený rum El Dorado charakterizuje hladká, lahodná chuť rumu Demerara, dozretého v starých dubových sudoch od bourbonu. Chutí sviežim tropickým ovocím,...
BACARDÍ Carta Oro sa vyznačuje bohatou paletou chutí a zlatou farbou, za ktoré vďačí zreniu v dubových sudoch a filtráciou cez tajnú zmes dreveného uhlia. Vôňou vanilky,...
Pampero Blanco je čistý, ľahko miešateľný rum, ktorý sa dobre pije. Zároveň je to aj aged rum, vyrobený miešaním rumov vo veku do 4 rokov.
Santiago de Cuba Extra Aejo 20 Aos bol vytvorený v roku 2000 ako pocta mestu Santiago pri príležitosti 485. výročia jeho založenia. Jedná sa o rum tej najvyššej kvality, ktorý...
Bumbu rum, ktorý prišiel na slovenský trh iba nedávno je vytvorený z tých najlepších ingrediencií, aké môže Karibik ponúknuť. Jeho história siaha až do obdobia 16. a 17....
Zažite odvážne spojenie prémiového rumu a moderného umenia s exkluzívnou edíciou Dictador Game Changer. Majstrovské dielo, ktoré navrhol svetoznámy umelec Richard Orlinski –...
Abuelo Anejo je výsledkom vášne vyrábať ten najlepší rum anejo. Je vyrábaný fermentáciou melasy a počas 7 rokov sa necháva dozrieť v malých sudoch z bieleho duba, s odbornou...
Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...
Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...
