Zafra Master Reserve 21YO 40% 0,7l
Značka rumov Zafra dostala meno podľa španielskeho slova označujúceho zber cukrovej trstiny. 21 ročný Master Reserve je luxusný panamský rum zrejúci minimálne 21 rokov v sudoch po bourbone. Za namiešaním tohto úžasného blendu stojí bývalý Maestro Ronero značky Havana Club.
Súvisiaci tovar
The Demon's Share Rum je rum, ktorý predtým ako uzrel svetlo sveta podliehal niekoľkoročným prípravám. Špičkový rum z exotickej Panamy, v ktorom sa snúbia chute a vône o akých...
Rum Dos Maderas 5+5 najprv oddychuje päť rokov v Karibiku, potom ďalšie tri v závode Williams & Humbert v súdkoch, kde zrelo "Dos Cortados (Palo Cortado), a nakoniec...
Úžasná novinka zo srdca tropickej Panamy! Piquero je úplne nový rumový spirit s pôsobivým chuťovým profilom. Jeho jemná, no bohatá chuť vám odhalí tóny čokolády, orechov,...
The Demon's Share Rum je rum, ktorý predtým ako uzrel svetlo sveta podliehal niekoľkoročným prípravám. Špičkový rum z exotickej Panamy, v ktorom sa snúbia chute a vône o akých...
Dominikánsky rum Kirk and Sweeney Gran Reserva Superior má zvláštne očarujúcu hlbokú jantárovo-medenú farbu. Zvodná vôňa tohto rumu vyniká tónmi sušeného ovocia, opaľovaného...
Bumbu XO je prémiový rum z Panamy, z liehovaru, ktorý má viac ako 120 ročnú tradíciu. Vyrába sa z cukrovej melasy. Zreje v malých súdkoch z amerického bieleho dubu, po dobu až...
Podobné produkty
Angostura 7 ročný rum je (rovnako ako všetky Angostura rumy) vyrobený z melasy. Pochádza z Trinidadu & Tobaga.Tento silne ochutený rum starne vo vypálených dubových sudoch...
Limitovaná edícia vyrábaná zo 100% čistej cukrovej trstiny. Rum je flaškovaný ručne a každá fľaša ma vlastné sériové číslo, čím získavate absolútne orginálny a jedinečný...
Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...
Zaya je miešaný rum. Každá zložka, ktorú obsahuje má minimálne 16 rokov. Ich spojením vzniká mäkký, zaoblený rum s príjemným charakterom s tónmi vanilky a karamelu.
Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...
