Zacapa 23 Solera Gran Reserva 40% 1 l (kartón)
Ron Zacapa Centenario 23 bol prvýkrát vyrobený v roku 1976 na oslavu 100. výročia guatemalského mesta Zacapa. Je to rum vyrobený zo surového medu z cukrovej trstiny pestovaného na panstve Zacapa vysoko v kopcoch Guatemaly, extrahovaného z prvého lisovania šťavy z cukrovej trstiny.Po destilácii rum zrie v sudoch metódou „solera“ zo série sudov po bourbone, Oloroso sherry a Pedro Ximenez sherry.
Súvisiaci tovar
Sailor Jerry je koreneným karibským rumom, ktorý obsahuje podľa pôvodnej receptúry zázvor, škoricu, klinček, vanilku a infúziu prírodnej limetky. Námornícky rum, na ktorého...
Malteco Spices 8YO je zmes rumov, ktoré pochádzajú z Guatemaly. Všetky z nich sú starostlivo vybrané a zrejú minimálne 8 rokov v dubových sudoch. Táto primárna zmes je vylepšená...
Myers´s Original je tmavý rum, hlboko mahagónový rum. Mieša sa z 9-tich vybraných jamajských rumov, vyrábaných kotlíkovou destiláciou. Zreje 2 až 4 roky v sudoch z...
Rum Santos Dumont XO Gewürztraminer sa vyrába výhradne len v malých dávkach a každá fľaša je individuálne očíslovaná.
Značka The Demon's Share predstavuje nový, až 12 rokov zrejúci rum, ktorý si získal meno La Recompensa del Tiempo alebo po slovensky "Odmena času".
Podobné produkty
Santa Teresa 1796 je tmavý jednodruhový rum z Venezuely, zmes solera, ktorý zreje až 35 rokov.
Špeciálne vydanie 25-ročného rumu Santiago de Cuba Extra Anejo vytvoreného na oslavu 490. výročia rovnomenného kubánskeho mesta.
Vynikajúca novinka od vysoko hodnotenej značky Santos Dumont. Limitovaná edícia rumu XO Palmira. Tieto jedinečné kvapky sú pomenované na počesť Alberta Santosa Dumonta, ktorý...
Mombacho 12 ročný rum bol pomenovaný podľa sopky Mombacho, ktorá je v blízkosti paliarne na brehu jazera Nikaragua. Pred stáčaním do fliaš zreje 12 rokov v sudoch vyrobených z...
Malteco 10YO Reserva Aňejo je panamský rum, ktorý sa vyrába z cukrovej trstiny a zreje v dubových sudoch po dobu 10 rokov. Jeho chuť je plná a výrazná s tónmi čokolády a...
Lahodná kombinácia dominikánskeho rumu (7 rokov zrenia systémom solera) a prírodného extraktu z najvzácnejších kakaových bôbov odrody Criollo, ktorá tvorí len 3-5% svetovej...
Ophyum 12 ročný rum pochádza z Dominikánskej republiky. Vyrába sa z cukrovej trstiny, ktorá sa zbiera až vtedy, keď je dozretá. Destilácia prebieha metódou solera. Následne rum...
