Súvisiaci tovar
Becherovka je prírodný bylinkový alkoholický nápoj - likér. Obsahuje karlovarskú vodu, lieh, prírodný cukor a špecifickú horkastú zmes pozostávajúcu asi z 32 druhov byliniek a...
Liehovar spoločnosti A. H. Riise sa nachádza na ostrove St. Thomas, na amerických Panenských ostrovoch v Karibiku. Predtým, než sa tento ostrov stal územím USA, bola to dánska...
Becherovka je prírodný bylinkový alkoholický nápoj - likér. Obsahuje karlovarskú vodu, lieh, prírodný cukor a špecifickú horkastú zmes pozostávajúcu asi z 32 druhov byliniek a...
Pimm's No.1 vymyslel v roku 1823 James Pimm, barman a majiteľ jednej reštaurácie v Londýne. Vyrába sa zmiešaním alkoholu, presnejšie ginu, s rôznymi bylinkami a korením, vrátane...
Passoa likér vlastní a distribuuje francúzska spoločnosť Rémy Cointreau. Chuť tohto likéru určuje Passiflora edulis, lianovitá rastlina s jedlými plodmi, ktoré poznáme pod...
Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849. Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu ....
Mancino Vermouth Secco je vyrobený fortifikovaním vína Trebbiano di Romagna a infúzie 19 aromatických rastlín. Má intenzívnu arómu stredomorských byliniek, šalvie, majoránky a...
Podobné produkty
Produkt je vyrobený maceráciou kvetov čiernej bazy vo veľmi jemnom obilnom liehu s prídavkom cukru. Po dokonalom vylúhovaní sú kvety odfiltrované a zostáva tak charakteristická...
SARTI ROSA je nový taliansky aperitív, ktorý prináša osviežujúcu kombináciu chutí sicílskeho krvavého pomaranča, manga a marakuje. Jeho výrazná ružová farba a ovocná aróma...
Mr Black je zmes kávy Arabica s austrálskou pšeničnou vodkou. Káva Arabica je varená za studena, aby sa zachovali všetky komplexné arómy kávy. Káva sa potom zmieša so základom...
Starovekí Aztéci radi oslavovali s horkým nápojom vyrobeným z kakaových bôbov, papriky a korenia. Fee Aztec Chocolate Bitters sa dá dokonale použiť v koktejloch čím sa rozšíri a...
Kahlúa Najpredávanejší kávový likér na svete Kahlúa pochádza z Veracruz v Mexiku a jej história siaha až do roku 1936. Spolieha sa na dve najlepšie ingrediencie z regiónu –...
