Rum Zapatera Reserva Vintage 1996 je ročníkový rum pochádzajúci z Nikaragui, ktorý bol destilovaný v roku 1996. Dozrieva v malých dubových sudoch s objemom 200 L, vďaka čomu si...
Rum Nativo Autentico pochádza z Panamy, z dielne majstra blendera Francisca Fernandeza. Oblasť, z ktorej rum pochádza je ovplyvnená z jednej strany Pacifikom a z druhej dažďovým...
1703 Master Select je zmes rumov vyrábaných v kolónovom destilačnom prístroji a kotle s periodickou destiláciou, ktoré majú 10 až 30 rokov. Od jej uvedenia na trh v roku 2009...
Brugal 1888 je perfektne vyvážený rum z Dominikánskej republiky. Je to majstrovská zmes, ktorá je výsledkom skúsenosti piatich generácií. Rum sa dvakrát destiluje a dvakrát...
Unikátny rum odrážajúci dedičstvo a remeselné zručnosti majstrov zaoberajúcich sa blendovaním, ktoré nadobúdali dlhé storočia.Je tvorený zmesou malých dávok rumov...
Appleton Estate Reserve Blend je "blended rum", čo znamená, že sa jedná o kombináciu niekoľkých rumov rôznych štýlov a vekových kategórií. Rum vzniká kombináciou 15 vybraných...
Presidente Martí 23 Años rum je vyváženou kombináciou až 23 ročných rumov, ktoré zreli v sudoch po bourbone a potom v cherry.Jeho farba je tmavo mahagónová až čerešňová. Aróma...
Malecon Reserva Superior Anejo, vyrábaný na Paname spoločnosťou Carribean Spirits Panama je hodnotený ako jeden z najlepších rumov v tomto veku. Je to rum ideálny pre znalcov,...
Rum sa ručne mieša v malých objemoch a za studena sa nefiltruje a ani sa doň nepridáva karamel. Vyrába sa pomalou fermentáciou, následne sa alkohol destiluje v tradičných "Pot...
A.H. Riise Royal Danish Navy Strength Rum je námorný rum vyrobený podľa dávnej tradície. Tento silný a výrazný rum sa mieša ručne v malých dávkach z niekoľkých vo všeobecnosti...
Dos Maderas Selección vzniká zmiešaním prémiového rumu Dos Maderas 5 + 5 PX s tými najlepšími desaťročnými rumami z Barbadosu a Guyany. Vďaka tomu sa Vám najprv na poschodí...
El Ron Prohibido je mexický rum, ktorý zreje v 12-ročnom systéme solera. Je to sladký rum s trpkými tónmi, ktorý dozrieva v sudoch používaných na sladké hrozienkové víno.