Paranubes Oaxaca 54% 0,7l
Prírodný mexický biely rum Paranubes Oaxaca pochádza pochádza z pohoria Sierra Mazateca v meste Oaxaca. Vyrába sa divokou fermentáciou čerstvej šťavy z cukrovej trstiny a melasy. Cukrová trstina sa pestuje na poliach v okolí destilérky bez pomoci pesticídov, chemikálií alebo hnojív na pôde, ktorá je bohatá na živiny. Destilérka a taktiež aj polia sa nachádzajú vo výške medzi 1100 a 1800 m.n.m. Po fermentácií prechádza rum jednou medenou Column Still destiláciou.
Master distillier Jose Luis Carrera dozerá na kvalitu surovín a na celú destiláciu. Odporúčame si vychutnať tento rum s dvoma kockami ľadu alebo v letnom osviežujúcom drinku.
Súvisiaci tovar
Brugal 1888 je perfektne vyvážený rum z Dominikánskej republiky. Je to majstrovská zmes, ktorá je výsledkom skúsenosti piatich generácií. Rum sa dvakrát destiluje a dvakrát...
El Dorado Special Reserve 21 Years Old je dvadsaťjedenročný rum z Guyany. Je to zmes kvalitných rumov, z ktorých najmladší má 21 rokov. Dozrievajú v dubových sudoch po bourbone....
Bumbu XO je prémiový rum z Panamy, z liehovaru, ktorý má viac ako 120 ročnú tradíciu. Vyrába sa z cukrovej melasy. Zreje v malých súdkoch z amerického bieleho dubu, po dobu až...
Značka rumov Zafra dostala meno podľa španielskeho slova označujúceho zber cukrovej trstiny. 21 ročný Master Reserve je luxusný panamský rum zrejúci minimálne 21 rokov v sudoch...
Eminente Reserva zreje 7 rokov v sudoch z bieleho duba, ktoré sa predtým používali na dozrievanie whisky. Očarí estetikou tradicného lahkého kubánskeho rumu s maximálnou...
Podobné produkty
Botran Añejo 12 je výborný dvanásťročný rum z Guatemaly. Vyrába sa zo šťavy cukrovej trstiny destiláciou. Zreje vo vypálených sudoch z amerického bieleho dubu po bourbonu...
Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...
Bacardi Superior Najľahšie Bacardi zrejúce minimálne jeden rok, dvakrát starostlivo filtrované cez drevené uhlie, pred zrením a po ňom, prevláda aróma a chuť vanilky a marhúľ,...
Predstavujeme vám očarujúcu novinku zo srdca Karibiku! Canerock je nový rum, ktorý si vás získa svojou chuťou, ale aj prepracovaným dizajnom. Vrchnej časti fľaše dominuje...
Belizean Blue Signature Blend je 100% lokálny rum z Belize. Celý proces výroby od pestovania cukrovej trstiny až po zrenie v dubových sudoch prebieha v tomto štáte na pobreží...
Osemročné zrenie v dubových sudoch od bourbonu dodalo tomuto rumu ohromnú chuťovú rovnováhu. Nesie v sebe stopy vanilky, karamelu, sušeného kôstkového ovocia a citrusov, melasy,...
