Piquero Rojo 40% 0,7l (čistá fľaša)
Absolútna novinka, Piquero Rojo z Panamy, v sebe skrýva explóziu chutí. Neucítite iba podmanivú chuť tmavej čokolády, ale aj maslové keksíky, trstinový cukor, karamelky či sladké pečivo. Objavte staršieho brata Vášho obľúbeného rumového spiritu Piquero.
Úžasná novinka zo srdca tropickej Panamy! Piquero je úplne nový rumový spirit s pôsobivým chuťovým profilom. Jeho jemná, no bohatá chuť vám odhalí tóny čokolády, orechov, piškót, či cookies. Táto fľaša nesmie chýbať v poličke žiadneho milovníka sladkých rumov!
Vôňa: Hneď na prvé ovoňanie sa do popredia predierajú sladké piškóty a pražené lieskovce v karameli. Neskôr môžete ucítiť vanilku a náznak dubového dreva.
Chuť: Mliečna čokoláda s mandľami, zmrzlina s polevou zo slaného karamelu, pražené mandle a rumové višne v horkej čokoláde.
Záver: Úžasne hladký a jemný. Pretrvávajúca chuť piškót a kakaového pudingu.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Tmavý rum |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2 kg |
| EAN: | 8588009208020 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Podobné produkty
Značka The Demon's Share predstavuje nový, až 12 rokov zrejúci rum, ktorý si získal meno La Recompensa del Tiempo alebo po slovensky "Odmena času". The Demon's Share 12 Years...
Čierna edícia rumu od A. H. Riise Non Plus Ultra patrí medzi to najlepšie z najlepšieho. Čiernu farbu mu dodáva zrenie vo veľmi starých spálených sudoch.Má korenistú arómu...
Značka The Demon's Share predstavuje nový, až 12 rokov zrejúci rum, ktorý si získal meno La Recompensa del Tiempo alebo po slovensky "Odmena času".
Secreto Mistico ponúka prémiový destilát na báze rumu zmiešaný s prírodnou a exotickou chuťou inšpirovanou chuťou džungle. Každý dúšok je cestou do sveta neopakovateľnej chuti,...
Malteco Reserva Maya 15 ročný je ľahko nasladlý, veľmi jemný rum. V jeho chuti vyniká prirodzená jemne korenistá nasladlosť škorice, vanilky a tmavej čokolády. Malteco je...
Rum Santos Dumont XO Gewürztraminer sa vyrába výhradne len v malých dávkach a každá fľaša je individuálne očíslovaná.
