Piquero Rojo 40% 0,7l (čistá fľaša)
Absolútna novinka, Piquero Rojo z Panamy, v sebe skrýva explóziu chutí. Neucítite iba podmanivú chuť tmavej čokolády, ale aj maslové keksíky, trstinový cukor, karamelky či sladké pečivo. Objavte staršieho brata Vášho obľúbeného rumového spiritu Piquero.
Úžasná novinka zo srdca tropickej Panamy! Piquero je úplne nový rumový spirit s pôsobivým chuťovým profilom. Jeho jemná, no bohatá chuť vám odhalí tóny čokolády, orechov, piškót, či cookies. Táto fľaša nesmie chýbať v poličke žiadneho milovníka sladkých rumov!
Vôňa: Hneď na prvé ovoňanie sa do popredia predierajú sladké piškóty a pražené lieskovce v karameli. Neskôr môžete ucítiť vanilku a náznak dubového dreva.
Chuť: Mliečna čokoláda s mandľami, zmrzlina s polevou zo slaného karamelu, pražené mandle a rumové višne v horkej čokoláde.
Záver: Úžasne hladký a jemný. Pretrvávajúca chuť piškót a kakaového pudingu.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Tmavý rum |
|---|---|
| Hmotnosť: | 2 kg |
| EAN: | 8588009208020 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Podobné produkty
Myers´s Original je tmavý rum, hlboko mahagónový rum. Mieša sa z 9-tich vybraných jamajských rumov, vyrábaných kotlíkovou destiláciou. Zreje 2 až 4 roky v sudoch z...
Ron Zacapa Centenario XO sa vyrába destiláciou z čistého panenského sirupu cukrovej trstiny.Zreje systémom Solera, v nadmorskej výške 2333 metrov v Guatemale.Obsahuje rumy o...
Rum sa vyrába z dvoch typov zrelých rumov. Prvý rum sa vyrába kotlíkovou destiláciou, druhý kontinuálnou destiláciou. Zmes následne zreje vo vypálených sudoch po...
Spoločnosť A.H.Rise opäť vyrobila niečo jedinečné a výnimočné. Každé vydanie sa vyrába vo veľmi malých sériách po menej ako 2000 fliaš. Počet fliaš sa bude líšiť od šarže k...
Brazílčan Alberto Santos Dumont bol bohatý muž žijúci v Paríži na prelome minulého storočia – bol známy ako mecenáš, filantrop a priekopník v letectve. Vždy posúval hranice –...
Zafra znamená v preklade zber cukrovej trstiny. Cukrová trstina pochádzajúca z Panamy sa zbiera ručne a z nej získaná melasa sa destiluje v kolonovom destilačnom zariadení....
