Papidoux Calvados X.O. 40% 0,7l
Len malý počet sudov, v ktorých dobre zreje destilát z muštu, je vybraný pre zrenie tohto výborného a elegantného calvadosu. Pâpidoux X.O. zreje s láskou dlhšie než potrebných minimálnych šesť rokov a spája zrelosť veku a jemnosť jablkovej chuti.
Súvisiaci tovar
Jablkový destilát, vyrábaný klasickou normandskou metódou, zreje po dobu troch rokov v dubových sudoch. Disponuje achátovou farbou s bronzovými odleskami. Má živú a ovocnú vôňu...
Slovenská borovička destilát - v špeciálnej edícii Oak Aged dozrievala 6 rokov v dubových sudoch po červenom víne. Počas tejto doby dochádzalo cez póry v drevenom sude...
Vďaka červeným ríbezliam je chuť destilátu príjemne teplá a zároveň svieža. Odporúča sa aj k jedlám z rybieho mäsa.
Hruškovica Žufánek je jemný 45% ovocný destilát, vyrobený z hrušiek Williams.Charakteristické vlastnosti tejto lahodnej odrody dodávajú destilátu dlhotrvajúca chuť po maslových...
Hruška je prvotriednou surovinou, ktorá je ideálna na výrobu destilátu zamatovej vône. Tento druh destilátu patrí medzi najobľúbenejšie. Možno v ňom okrem zreteľnej chute a vône...
Hrušky obraté v najvhodnejšom štádiu zrenia odrody Williams, najvhodnejšej na výrobu hruškového destilátu. Používame čisté, zdravé ovocie.
Pri výrobe nášho špeciálu je každý kus ovocia ručne triedený a spracovaný, aby sme vedeli zaručiť jedinečný zážitok chute a vône, ktorá nie je bežná pri destilátoch z ovocia...
Svetoznáma slivovica, bez ktorej sa nemá zo Slovenska odchádzať. Povestná ovocinárska tradícia slovensko-moravského pomedzia už z čias Márie Terézie začala písať tradíciu...
Ovocné destiláty sú destilované dvojstupňovou kotlíkovou destiláciou a to hneď štyrikrát. Týmto procesom je dosiahnuté zníženie obsahu uhľovodíkov v tekutine. Výsledný destilát...
Podobné produkty
RUDOLF JELÍNEK sa zaoberá výrobou alkoholických nápojov, najmä destilátov. Tradícia výroby ovocných destilátov vo Vizoviciach siaha až do roku 1585. Samotná spoločnosť vznikla...
Slovensko je plné jabloní, ktoré nám ponúkajú krásne, zdravé ovocie na výrobu exkluzívneho destilátu. Vyzreté jablká dodávajú destilátu harmóniu sladkých chutí a vôní.
Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. Kultivovaný...
Grappa vyrobená zo zmesi výliskov odrôd Moscato, Chardonnay a Gewürztraminer.Destilát potom zreje niekoľko mesiacov v sudoch predtým používaných pre starnutie Le Diciotto Lune...
V našom regióne je ideálna mikroklíma, na stromoch sa rodí ovocie s veľmi bohatou chuťou. Pálenie ovocia má u nás dlhodobú tradíciu. Popri slivovici druhým najobľúbenejším...
Slovensko je plné jabloní, ktoré nám ponúkajú krásne, zdravé ovocie na výrobu exkluzívneho destilátu. Vyzreté jablká dodávajú destilátu harmóniu sladkých chutí a vôní.
Ocenenia: Frankfurt International Trophy 2022 Grand Gold, Bartender Spirit Awards 2020 GOLD Ako jediný svojho druhu – destilát zo smrekového ihličia, vám prinášame v tejto...
Všetko ovocie, z ktorého sa pripravuje kvas pochádza z vlastných EKO sadov. Šancu má iba zdravé a zrelé ovocie. Kvasenie prebieha po dobu min. 60 dní. Slivovica po destilácia...
