Noilly Prat Dry 18% 0,75L
Noilly Prat je originálny suchý biely vermút pochádzajúci z Francúzska. V roku 1813 ho v Marsej pripravil ako prvý francúzsky bylinkár Joseph Noilly.
Ide o zmes suchých bielych vín macerovaných s rastlinami vrátane rumunského harmančeka a horca z Francúzska, horkej pomarančovej kôry z Tuniska a muškátového orecha z Indonézie.
Zloženie
Vermút, zmes vína, aromatické byliny a korenie, obsahuje oxid siričitýSúvisiaci tovar
Passoa likér vlastní a distribuuje francúzska spoločnosť Rémy Cointreau. Chuť tohto likéru určuje Passiflora edulis, lianovitá rastlina s jedlými plodmi, ktoré poznáme pod...
Mr Black je zmes kávy Arabica s austrálskou pšeničnou vodkou. Káva Arabica je varená za studena, aby sa zachovali všetky komplexné arómy kávy. Káva sa potom zmieša so základom...
Bartida Originál Čert - tradičný nápoj českých "hospod" z dôb Rakúsko-Uhorska. Je vyrobený zo 100% višňovej šťavy, rumu, liehu, cukru, ovocného destilátu, vanilky a karamelu....
Podobné produkty
Mancino Vermouth Secco je vyrobený fortifikovaním vína Trebbiano di Romagna a infúzie 19 aromatických rastlín. Má intenzívnu arómu stredomorských byliniek, šalvie, majoránky a...
Je pomenovaný podľa Yang Kuei Fei, krásnej konkubíny posledného cisára dynastie T'ang, Hsuana Tsunga ( 712 - 756 n. l.). Yang Kuei Fei milovala čerstvé liči a cisár jej kupoval...
Starovekí Aztéci radi oslavovali s horkým nápojom vyrobeným z kakaových bôbov, papriky a korenia. Fee Aztec Chocolate Bitters sa dá dokonale použiť v koktejloch čím sa rozšíri a...
SARTI ROSA je nový taliansky aperitív, ktorý prináša osviežujúcu kombináciu chutí sicílskeho krvavého pomaranča, manga a marakuje. Jeho výrazná ružová farba a ovocná aróma...
Jedinečný slovenský likér kombinujúci chuť bylín, čaju a ďalších prvotriednych surovín. Originálny variant likéru si ihneď zamilujete.
Kahlúa Najpredávanejší kávový likér na svete Kahlúa pochádza z Veracruz v Mexiku a jej história siaha až do roku 1936. Spolieha sa na dve najlepšie ingrediencie z regiónu –...
Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849. Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu s...
