Marsen Slivovica Čačanská raná 42,3% 0,5l
Destilát zo sliviek sa vyznačuje svojou typickou, jemne sladkou a korenistou arómou s odtieňom mandle, ktorá vychádza z chuti jadierka kôstky. Odporúčame podávať ku korenenému bielemu mäsu.
Súvisiaci tovar
Destilát pripomína zamatovo sviežu, letnú vôňu marhule. Ukrýva v sebe marcipánovú chuť okorenenú jemným marhuľovým lekvárom.
Pri výrobe nášho špeciálu je každý kus ovocia ručne triedený a spracovaný, aby sme vedeli zaručiť jedinečný zážitok chute a vône, ktorá nie je bežná pri destilátoch z ovocia...
Rovnako ako pri bielej slivovici, výroba začína trojstupňovou destiláciou vyzretého slivkového kvasu. Vzniknutý destilát je však uložený na zrenie do dubových drevených sudov....
Klasický destilát s krásnou vôňou sliviek. Vyrobená z najlepšieho slivkového kvasu. Vyzretý slivkový kvas prechádza trojstupňovou destiláciou. Kôstky sú celý čas ponechané v...
Marsen Traditional Slivovica je slovenský ovocný destilát zo sliviek. Má výbornú nezameniteľnú chuť a vôňu. Odporúčame podávať vychladené na teplotu 16-18 °C. Dizajn inšpirovaný...
Naša smrekovička sa dočkala svojej vyzretej verzie v podobe 2-ročného destilátu z dubového suda. Nová doposiaľ neobjavená chuť a vôňa. Svieža s pestrou citrusovou paletou sa...
Len malý počet sudov, v ktorých dobre zreje destilát z muštu, je vybraný pre zrenie tohto výborného a elegantného calvadosu. Pâpidoux X.O. zreje s láskou dlhšie než potrebných...
Produktový rad ZLATÉ TRI STROMY spĺňajú najprísnejšie kritéria kvality pre udelenie certifikátu Kosher. Destiláty sú vypálené tradičným spôsobom pálenia z poctivo vybraného...
Podobné produkty
Všetka chuť a vôňa destilátu pochádza z čistých velkopavlovických marhúľ pestovaných v režime ekologického poľnohospodárstva s BIO certifikáciou, ktoré sa zbierajú vo svojej...
Základné zložky našej destilovanej borovičky tvoria tri druhy destilátov: obilný destilát, ovocný destilát a borievkový destilát.
Toto je tradičný a čistý višňový destilát ktorý vyrába výrobca Marsen v obci snov, Marcelovej. Táto višňovica je korenistá a trochu nasládla.
Slovensko je plné jabloní, ktoré nám ponúkajú krásne, zdravé ovocie na výrobu exkluzívneho destilátu. Vyzreté jablká dodávajú destilátu harmóniu sladkých chutí a vôní.
Tradícia destilátov v podobe Záhoráckej Slivovice. Slivky sú výborným ovocím pre výrobu destilátov, kvôli výraznej chuti, vysokého obsahu cukru a aromatických látok. TATOVA v...
V našom regióne je ideálna mikroklíma, na stromoch sa rodí ovocie s veľmi bohatou chuťou. Pálenie ovocia má u nás dlhodobú tradíciu. Popri slivovici druhým najobľúbenejším...
Ovocné destiláty sú destilované dvojstupňovou kotlíkovou destiláciou a to hneď štyrikrát. Týmto procesom je dosiahnuté zníženie obsahu uhľovodíkov v tekutine. Výsledný destilát...
Zažite výnimočný pôžitok s naším Constantin čerešňovým destilátom, ktorý zrel po dobu siedmich rokov v starostlivo vybraných dubových sudoch. Tento destilát je skutočným...
Marhuliam sa najviac darí v južných oblastiach, lebo sú veľmi náchylné na jarné mrazy. Každoročná úroda nie je samozrejmosťou, preto dobrú marhuľovicu nevypálite v každej...
