Marsen Hruškovica Tradičná 42% 0,7l
Pre tento destilát je charakteristická intenzívna vôňa hrušiek s citrusovým nádychom ovocného vosku. Odporúčame podávať k bielemu mäsu alebo vyskúšať ako doplnok ku krémovým vanilkovým a čokoládovým dezertom.
Súvisiaci tovar
Domovina je kvalitná slovenská borovička s výnimočnou chuťou. Pri výrobe sa použili čierne borievky, ktoré sú menej sladké ako červené, ale sú aromatickejšie. DOMOVINA borovička...
Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. Atraktívny...
Mimoriadna zmes troch druhov Pisco: Quebranta 70 %, Italia 20 % a Torontel 10 %. Pomery sa môžu z roka na rok veľmi mierne líšiť v dôsledku vôní a chutí hrozna ovplyvnených...
Všetko ovocie, z ktorého sa pripravuje kvas pochádza z vlastných EKO sadov. Šancu má iba zdravé a zrelé ovocie. Kvasenie prebieha po dobu min. 60 dní. Slivovica po destilácia...
Hruškovica Žufánek je jemný 45% ovocný destilát, vyrobený z hrušiek Williams.Charakteristické vlastnosti tejto lahodnej odrody dodávajú destilátu dlhotrvajúca chuť po maslových...
Slovensko je plné jabloní, ktoré nám ponúkajú krásne, zdravé ovocie na výrobu exkluzívneho destilátu. Vyzreté jablká dodávajú destilátu harmóniu sladkých chutí a vôní.
Unikátne sto percentné ovocné destiláty značky BVD sú skvostom slovenskej produkcie páleniek a vysoko oceňované na mnohých tuzemských aj zahraničných súťažiach. Atraktívny...
Podobné produkty
V tomto destiláte nachádzame krásne dynamickú, sviežu a korenistú vôňu divých višní, ktorú dopĺňa jemný nádych marcipánu. Cigánska višňa, známa skôr ako divá višňa, sa vyznačuje...
Ovocné destiláty sú destilované dvojstupňovou kotlíkovou destiláciou a to hneď štyrikrát. Týmto procesom je dosiahnuté zníženie obsahu uhľovodíkov v tekutine. Výsledný destilát...
Základné zložky našej destilovanej borovičky tvoria tri druhy destilátov: obilný destilát, ovocný destilát a borievkový destilát.
Len malý počet sudov, v ktorých dobre zreje destilát z muštu, je vybraný pre zrenie tohto výborného a elegantného calvadosu. Pâpidoux X.O. zreje s láskou dlhšie než potrebných...
dededdeľDestilát z čerešní má mierne nasladlú chuť s jemnými tónmi jadierok a marcipánu. Odporúčame konzumovať vychladené na teplotu 16-18°C. Objem 0,04l,...
Destilát zo sliviek sa vyznačuje svojou typickou, jemne sladkou a korenistou arómou s odtieňom mandle, ktorá vychádza z chuti jadierka kôstky. Odporúčame podávať ku korenenému...
Destilát z broskyne je menej známy, ale o to viac zaujímavý. Je mierne nasladlý a jadierka mu dodávajú zvláštnu, horkastú príchuť s náznakom marcipánu. Odporúčame podávať k...
Tradícia destilátov v podobe Záhoráckej Slivovice. Slivky sú výborným ovocím pre výrobu destilátov, kvôli výraznej chuti, vysokého obsahu cukru a aromatických látok. TATOVA v...
