Limoncello Luxardo 27% 0,7l
Luxardo Linoncello
Tento vynikajúci likér sa získava z citrónovej šupky. Limoncello je jedným z najznámejších talianskych likérov. Vychádza z dávnej tradície, ktorá zvyšuje prirodzenú arómu a čerstvú chuť citrónov z Talianska.
- Farba: citrónová žltá
- Aróma: prenikavá vôňa nových citrónov
- Chuť: dobre zaoblená a harmonická, príjemný pocit aromatickej sviežosti na podnebí
Súvisiaci tovar
Passoa likér vlastní a distribuuje francúzska spoločnosť Rémy Cointreau. Chuť tohto likéru určuje Passiflora edulis, lianovitá rastlina s jedlými plodmi, ktoré poznáme pod...
Mr Black je zmes kávy Arabica s austrálskou pšeničnou vodkou. Káva Arabica je varená za studena, aby sa zachovali všetky komplexné arómy kávy. Káva sa potom zmieša so základom...
Veľmi aromatický likér , čierna baza. Jeho aróma je elegantná a jemná po bielych kvetoch. V chuti je čistý, guľatý, sladký s kyslosťou na záver.
Tento mimoriadny likér prináša jedinečný a absolútne výnimočný zážitok. Snúbi sa v ňom plná krémová chuť čerstvej smotany, kvalitnej, trikrát destilovanej írskej whisky, vanilky...
Produkt je vyrobený maceráciou kvetov čiernej bazy vo veľmi jemnom obilnom liehu s prídavkom cukru. Po dokonalom vylúhovaní sú kvety odfiltrované a zostáva tak charakteristická...
Tullamore Dew Honey je jedinečný a dokonalý blend troch whisky zo stredu drsného Írska, zjemnený pravým českým medom. Medový Tullamore Dew pôsobivo ukazuje, že aj whisky je...
Podobné produkty
Disaronno Originale Amaretto Taliansky likér s mandľovou arómou Likér so zreteľnou vôňou mandlí s 28% podielom alkoholu, ktorý je nevyhnutnou súčasťou mnohých koktailov, sa...
Kahlúa Najpredávanejší kávový likér na svete Kahlúa pochádza z Veracruz v Mexiku a jej história siaha až do roku 1936. Spolieha sa na dve najlepšie ingrediencie z regiónu –...
Delikátny likér z rumu z Panenských ostrovov. Likér je zmiešaný z rumu A.H. Riise X.O. Reserve, čerstvej smotany, vanilky, karamelu, kakaa a je dosladený trstinovým cukrom....
Lillet Francúzske aperitívové víno Tajná receptúra zahŕňa maceráciu ovocia v brandy po dobu štyroch až šiestich mesiacov. Desať rôznych ovocných koncentrátov, ako napríklad z...
