Pimm's No.1 25% 0,7l
Pimm's No.1 vymyslel v roku 1823 James Pimm, barman a majiteľ jednej reštaurácie v Londýne. Vyrába sa zmiešaním alkoholu, presnejšie ginu, s rôznymi bylinkami a korením, vrátane chinínu. Koncentrovaný nápoj sa potom rozriedi zázvorovým pivom, čím vznikne neopísateľne úžasný nápoj s jedinečnou chuťou a vôňou.
James Pimm už krátko po predstavení svojho nápoja spozoroval jeho obľúbenosť. Jeho podnik sa stal vďaka Pimm's vyhľadávaným široko ďaleko a preto sa ho rozhodol vyrábať aj pre iné bary a tak sa z malého samovýrobcu stal celosvetový producent tohoto jedinečného nápoja.
Súvisiaci tovar

Bartida Originál Čert - tradičný nápoj českých "hospod" z dôb Rakúsko-Uhorska. Je vyrobený zo 100% višňovej šťavy, rumu, liehu, cukru, ovocného destilátu, vanilky a karamelu....

V jeho srdci sa miešajú bohaté a voňavé talianske byliny s exotickými drevinami dodávajúcimi intenzívnu arómu s horkosladkým okrajom. Martini Rosso zostáva autentickým vermútom;...


Becherovka je prírodný bylinkový alkoholický nápoj - likér. Obsahuje karlovarskú vodu, lieh, prírodný cukor a špecifickú horkastú zmes pozostávajúcu asi z 32 druhov byliniek a...
Podobné produkty

Ricard Najpredávanejší anízový likér na svete Legendárny pastis z Marseilles vznikol v roku 1932 a od tej doby sa jeho receptúra nezmenila. Ricard Pastis je založený na...

Liehovar spoločnosti A. H. Riise sa nachádza na ostrove St. Thomas, na amerických Panenských ostrovoch v Karibiku. Predtým, než sa tento ostrov stal územím USA, bola to dánska...

Sambuca Extra Molinari ako jediný talianský likér, ktorému je povolené používať výraz Extra na etikete, čo je znakom jeho excelentnosti.

SARTI ROSA je nový taliansky aperitív, ktorý prináša osviežujúcu kombináciu chutí sicílskeho krvavého pomaranča, manga a marakuje. Jeho výrazná ružová farba a ovocná aróma...

Starovekí Aztéci radi oslavovali s horkým nápojom vyrobeným z kakaových bôbov, papriky a korenia. Fee Aztec Chocolate Bitters sa dá dokonale použiť v koktejloch čím sa rozšíri a...

Cointreau - francúzsky pomarančový likér, jeho vznik sa datuje do roku 1849. Jeho presná receptúra je držaná v tajnosti, v zásade však ide o spojenie neutrálneho liehu ....