Koval Dry 48% 0,5l (čistá fľaša)
Je vyrobený s unikátnou kombináciou lesných korenín. Jalovec a divoké kvety tvoria charakter nosu, aj keď jeho chuť je suchá, jasne v nej dominujú čisté a jemné tóny trávy Emerald, zlaté citrusy a biele korenie definujúce plné a kvetinové telo.
Súvisiaci tovar
Four Pillars Spiced Negroni Gin bol vôbec prvý gin vytvorený špeciálne pre koktail Negroni. Je to vysoko aromatický, bohatý a (áno) korenistý gin s veľkou silou a intenzitou. Na...
Len na púšti môžete skutočne pochopiť osvieženie. Takže odvážna Hendrick’s Master Distiller pani Lesley Gracie vycestovala práve na takéto miesto pre inšpiráciu (áno, naozaj!)....
Malfy Gin Originale je destilovaný s borievkou, koriandrom a piatimi ďalšími rastlinami. Destilát je zmiešaný s čistou pramenitou horskou vodou. Fľaša je inšpirovaná horskými...
Thomas Dakin Gin je vyrobený z 11ich botaník vrátane borievky, pomarančovej kôry, anglického koriandra, angeliky, sladkého drievka, červeného kokosa ako aj chrena. Pomenovaný je...
Gin s provensálskymi bylinkami a ružovým vínom. Citrusy, tymián, ruže a provensálska levanduľa
Tento španielsky gin inšpirovaný stredomorskými chuťami sa vyrába a maceruje z prvotriednych rastlín ako olivy Equina zo Španielska, rozmarín z Grécka, tymian z Turecka, bazalka...
Podobné produkty
HAPUSA znamená v indickom jazyku Sanskrit priamo borievka. Himalájska borievka tvorí silný základ chuti a vône tohto ginu, okolo ktorého krásne balansujú ostatné obsiahnuté...
Tento mimoriadne citrusový gin je ako žiaden iný. Obsahuje jalovec, citróny z pobrežia Amalfi, koriander, kôru škorice, koreň archangeliky lekárskej, koreň kosatca, pomarančovú...
Beefeater sa aj dnes destiluje podľa pôvodnej metódy a podľa pôvodnej receptúry. Deväť bylín sa maceruje v obilnom destiláte a až potom prebieha destilácia. Výsledkom je...
Four Pillars Distillery sa nachádza v Healesville, vo Victoria's Yarra Valley, asi hodinu jazdy od Melbourne.Bola založená v roku 2013 tromi priateľmi. The Rare Dry Gin je prvý...
Gin inšpirovaný Guatemalou a mayskou kultúrou vyrábajú remeselne a päťkrát destilujú v medenom kotlíkovom destilačnom zariadení. Používajú bobkový list, čierne korenie, citrón,...
