A.H. Riise X.O. Royal Reserve Kong Haakon 42% 0,7l
Vydanie tohto zriedkavého rumu v limitovanej edícii je oslavou priateľstva medzi dvomi jedinečnými mužmi – nórskym kráľom Haakonom VII. a Valdemarom Riisom. Riise vlastnil A. H. Riise Rum a lekáreň, ktoré založil jeho otec Albert Heinrich Riise v roku 1838 na ostrove Svätého Tomáša v Dánskej Západnej Indii (dnes známej ako Americké Panenské ostrovy). Haakon VII. bol pôvodne známy ako princ Prince Carl Dánsky a v roku 1905 bol korunovaný za nórskeho kráľa. Jeho rodičmi boli kráľ Frederick VIII. a kráľovná Louise Dánska.
Súvisiaci tovar
Angostura 1824 Limited Reserve je zmes najjemnejších rumov pozbieraných osobne master blenderom z vybraných sudov. Tieto rumy zrely najmenej 12 rokov v sudoch z amerického dubu...
A.H. Riise XO Ambre d'Or je vynikajúci rum pôvodne založený na receptúre A.H. Riise X.O. Reserve Superior Cask, a je vyrobený zo starostlivo vyberaných západoindických a...
Malteco Reserva Del Fundador 20 Aňos je najstarším produktom značky Malteco. Tento nápoj je luxusnou zmesou skladajúcou sa zo starostlivo vybraných až dvadsať ročných rumov...
Diplomático Ambassador je trstinový tmavo zlatistý rum, ktorý zreje v sudoch z amerického bieleho dubu, v ktorých predtým zrel 12 rokov bourbon. Následne dva roky ešte dozrieva...
Podobné produkty
Santiago de Cuba Extra Aejo 20 Aos bol vytvorený v roku 2000 ako pocta mestu Santiago pri príležitosti 485. výročia jeho založenia. Jedná sa o rum tej najvyššej kvality, ktorý...
Zažite odvážne spojenie prémiového rumu a moderného umenia s exkluzívnou edíciou Dictador Game Changer. Majstrovské dielo, ktoré navrhol svetoznámy umelec Richard Orlinski –...
Zažite odvážne spojenie prémiového rumu a moderného umenia s exkluzívnou edíciou Dictador Game Changer. Majstrovské dielo, ktoré navrhol svetoznámy umelec Richard Orlinski –...
Puntacana Club Tesoro je nádherne sfarbený rum pochádzajúci z Dominikánskej republiky. Má suchú zemitú vôňu rašeliny. Chuť je komplexná, dobre vyvážená, jemne korenistá so...
Je destilovaný z čistej melasy po 4-5 dňovej fermentácii. Spočiatku dozrieva v tropickej klíme ostrova Fidži po dobu 2 až 3 roky, následne je presunutý na juhozápad Francúzska,...
Tento rum je komplikovanou fermentovanou zmesou melasy, cukrovej trstiny, potom destilovaný v oceľových rúrkach, potom je dlho zrený v dubových sudoch solera metódou a finálne...
